2024 pályaművei

Pályázatok

Folyamatosan érkeznek a versenybe 2024 célgépei

Ezen az oldalon a negyedik Magyar Ipari Célgép Nagydíj nevezett gépeit találod. A célgépeket a pályázatok feltöltésének sorrendjében tesszük elérhetővé, a nevezés jóváhagyását követően. Hamarosan nagyon sok gép lesz ezen az oldalon a legváltozatosabb ipari igényekre szabva. Gyere vissza hétről hétre és nézd meg az újdonságokat!

Kövesd a célgépeket, ha pedig éppen olyan gépet keresel, amelyet a pályamunkák között találsz, keresd fel a pályázót az elérhetőségein. A gépgyártók örömmel fogadják a megkeresésedet. Hiszen tudod: ők azok, akik a jövőt építik és van gépük hozzá.
A korábbi évek pályamunkáit itt éred el.

Pályázatok 2024-ben

A jövőt építjük. GÉPED VAN HOZZÁ?

Gépgyártót, géptervezőt, célgépépítőt, konstruktor csapatot, innovációt keresünk!

Ha szeretnél néhány hónapra reflektorfénybe kerülni, nevezd be az ipari géped/prototípusod/modelled 2024 legnagyobb ipari célgépépítő versenyébe!

Szakmai zsűri értékelése alapján győztesként kerülhetsz ki a kategóriádban, de akár az abszolút díjat vagy a közönség díjat is besöpörheted.

A versenyen ipari gépek mérkőznek meg egymással, ahová nevezhetsz modell kategóriában, prototípus kategóriában és konstrukció kategóriában, attól függően, hogy az innovációd hol tart a nevezés lezárásáig.

  • Copyright 2024 Minden jog fenntartva
Adatvédelmi Tájékoztató Impresszum