2024 pályaművei

Pályázatok

Már láthatóak 2024 pályamunkái 

Ezen az oldalon a negyedik Magyar Ipari Célgép Nagydíj nevezett célgépeit találod. A pályázatok publikus információit a nevezés jóváhagyását követően tesszük közzé. Hamarosan az összes nevezett célgép felkerül a pályamunkák közé és a zsűri megkezdi a munkáját.

Amíg a zsűri az elbírálást végzi, addig is izgalmas megbízást adunk neked: 2024. május 28-án indul a közönségszavazás, amely során magad is befolyásolhatod, hogy melyik gép legyen a közönségszavazás nyertese - ehhez csak le kell adnod a voksod a neked legjobban tetsző gépre!

Kövesd a célgépeket, ha pedig éppen olyan gépet keresel, amelyet a pályamunkák között találsz, keresd fel a pályázót az elérhetőségein. A gépgyártók örömmel fogadják a megkeresésedet. Hiszen tudod: ők azok, akik a jövőt építik és van gépük hozzá. A célgépek tervezőivel, alkotóival a Gépész Szalonban találkozhatsz.
A korábbi évek pályamunkáit itt éred el.

Pályázatok 2024-ben

A jövőt építjük. GÉPED VAN HOZZÁ?

Gépgyártót, géptervezőt, célgépépítőt, konstruktor csapatot, innovációt keresünk!

Ha szeretnél néhány hónapra reflektorfénybe kerülni, nevezd be az ipari géped/prototípusod/modelled 2024 legnagyobb ipari célgépépítő versenyébe!

Szakmai zsűri értékelése alapján győztesként kerülhetsz ki a kategóriádban, de akár az abszolút díjat vagy a közönség díjat is besöpörheted.

A versenyen ipari gépek mérkőznek meg egymással, ahová nevezhetsz modell kategóriában, prototípus kategóriában és konstrukció kategóriában, attól függően, hogy az innovációd hol tart a nevezés lezárásáig.