Egy pár hónapra a figyelem középpontjába helyezzük az ipari gépgyártást. Hisszük, hogy a magyar ipar meghatározó szereplői a gépgyártók és azt is, hogy a hazai gépgyártás inkább lehet beszállítója a hazai iparnak.

A verseny célja, hogy a hazai iparvállalatok megismerjék a hazai gépgyártás kiváló gépeit.

A versenyben komoly lehetőségük van a gépgyártóknak arra, hogy megmutassák a rátermettségüket, az újításaikat, a gépeiket, és egy szakmai rendezvényen személyesen is bemutatkozhassanak a piacnak.

A Gépipari Tudományos Egyesület küldetése, hogy a gép- és a feldolgozóiparban, a jövő gyártóiparának megfelelően segítse és támogassa az iparág fejlődését.  

Kiemelten fontos, hogy a szervezet saját hazai és nemzetközi szakmai tudásbázisára alapozva – egyetemekkel, tudásközpontokkal, kutató-fejlesztő intézetekkel és az üzleti szférával együttműködve – a gazdaság élénkítésének, valamint az ipari átalakulás felgyorsításának katalizátora legyen. 

Ennek megfelelően vesz részt társszervezőként a Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 versenyben, ahová örömmel várjuk a hazai célgépépítőket, tervezőmérnököket, gépgyártókat, hogy ismertté váljanak, piacuk és ügyfélkörük növekedhessen, hazai és nemzetközi kapcsolatokra tegyenek szert.

A Gépész Szalon,