2024. Június 28.

Gépész Szalon

Millennium Háza

A gépipar baráti találkozója

A Gépész Szalonban gépgyártók és termelő vállalatok vezetői találkoznak. Itt kerül sor a Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2024 eredményeinek kihirdetésére, és bemutatkoznak a versenyzők is a gazdag szakmai program során.

A negyedik Gépész Szalonra készülve nem ígérhetünk mást, mint azt, hogy igyekszünk felülmúlni az eddigi Szalonok hangulatát és programját. Nem kis vállalás, hiszen eddig is úgy méltattátok, hogy a "legszakmaibb fórum", ahol jelen van a hazai gépipar színe-java.

2024-ben is kihagyhatatlan előadásokkal készülünk a nagyszínpadon, ahol a nap zárásaként a zsűri kihirdeti 2024 győzteseit.

Szekcióteremben vegyipari, akkumulátoripari és élelmiszeripari fórum vár, ahol az előadások után kérdezhetsz is az előadóktól. Hiteles forrásból kaphatsz választ a kérdéseidre.

Networkingre is lesz lehetőség, amely során elősegítjük a kapcsolatfelvételt, az ismerkedést és a szinergiák kialakulásának a lehetőségét.

Ilyen volt a tavalyi, 2023-as Gépész Szalon.

Bemutatkoznak a gépgyártók, akik készek megmutatni a tudásukat és örömmel beszélgetnek a gépeik iránt érdeklődőkkel.

Támogatóink standjain szinte kivétel nélkül a vállalat döntéshozójával találkozhatsz, mert a legtöbb vállalat vezetője nem hagyja ki a Gépész Szalont.

Regisztrálj, írd be a naptárba és gyere június 28-án - mi várunk téged!

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNED ...

Kinek szól a Gépész Szalon?

Ha gépész vagy,

ott a helyed! Mikor találkoztál utoljára sok-sok gépésszel egy helyen? Valószínűleg az egyetemen… itt az ideje, hogy erre sort keríts! 2024-ben is lesz rá alkalom. Írd be a naptáradba június 28-át!

Ipari termelőként ezt nem hagyhatod ki,

hiszen a gépeid végzik a termelést. Nézd meg, kik az év célgépépítői, milyen trendek lelhetők fel a hazai gépgyártásban, kikkel érdemes kooperálni, ha magasabb fokozatba kapcsolnál. Itt lesz a gépész szakma krémje.

Iparvállalat vezetőjeként,

akár megrendelőként, akár beszállítóként állsz kapcsolatban gépgyártó cégekkel, nem hagyhatod ki ezt az eseményt. Tartsd rajta a kezed az ipar ütőerén! 

Gyere 2024-ben is a Gépész Szalonba, ha az ereidben is gépolaj folyik, de akkor is, ha ipari vállalat döntéshozója vagy. Tölts velünk egy kedélyes napot, jó társaságban, köss barátságokat, találj üzleti kapcsolatokat.
Eljött az ideje, hogy egy nívós, szakmai közösség tagja legyél. 

Gépgyártók és ipari termelők.

Az egyik nem létezhet a másik nélkül. Kiváló szakemberek és prosperáló ipari termelő üzemek vannak Magyarországon. Most újra találkozunk egy kötetlen, szalon-hangulatú szakmai napon, amelynek apropója a Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2024 díjátadó rendezvénye lesz.

Meddig tart?

Délelőtt 10.00-17.30-ig várhatóak  szervezett programok, de a kapuk nem zárnak be ekkor. Az a tapasztalatunk, hogy ha jó társaság formálódik és beszélgetések kezdődnek el, akkor nehezen lehet egy adott időpontban megállítani a gondolatokat.

Miben gyere?

Meleg lesz, ez majdnem biztos. Ahogy egy kötetlen beszélgetésre mennél, úgy készülj. A lényeg, hogy komfortosan érezd magad. 30 fokban egyáltalán nem kötelező a zakó, ha mégis abban érkeznél, mert számodra úgy komfortos, a nap folyamán nyugodtan megválhatsz tőle. 

Fontos!

A rendezvényen fotók és videófelvételek készülnek, amelyeket a későbbiekben szívesen felhasználunk a kommunikációnkban.
A ház befogadóképessége korlátozott, ezért kizárólag előzetes regisztrációval tudunk fogadni ezen a szakmai napon! A regisztrációt 2024. június 15-ig bezárólag végezd el, mert a helyszínen már nem lesz lehetőség a belépésre! 

Regisztráció

2024. május 15-én nyílik a regisztráció a díjátadó szakmai napra.

Árak és regisztráció

A Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2024 pályázói számára a teljes programon díjmentes a részvétel. 

Érdeklődésem fókusza(Kötelező)
Végül engedd meg, hogy kezeljük az adataid
Tudomásul veszem, hogy a helyszínen fotó és videó felvételek készülnek.(Kötelező)
Adatkezelési Nyilatkozat(Kötelező)
Adatkezelési Tájékoztatás(Kötelező)

Szakmai belépő
Ft 49.900
+ ÁFA
Egynapos konferencia és díjkiosztó rendezvény részvétel 1 fő számára
A részvételi díj tartalmazza 1 ebédszünet és 2 kávészünet étel- és italfogyasztását.
 • Ipar 4.0 és általános gépipari szakmai előadások
 • Vegyipari szekció
 • Élelmiszeripari szekció
 • Akkumulátoripari szekció
 • Szakmai kiállítás 
 • Networking program: kapcsolatteremtési lehetőség 
 • Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2024 díjkiosztó

Mi történik a jelentkezés után?

 • A regisztrációdat ellenőrizzük és ha hiányzik valamilyen adat, jelezzük feléd. Fontos, hogy élő elérhetőséget adj meg!
 • A regisztrációd visszaigazolásakor elküldjük neked a leghasznosabb információkat, amelyekre szükséged lesz a rendezvény előtt. 
 • Az esemény előtt pár nappal küldünk számodra egy emlékeztetőt. 
 • Nincs más dolgod, mint szabaddá tenni a napodat, beírni a naptárba a Gépész Szalon rendezvényt és június 28-án, délelőtt 9.30 körül találkozunk a helyszínen! 
 • Addig is kövesd a közösségi oldalainkat/felületeinket, ahol minden fontos információt közzé teszünk: mikor érdemes megnézned a pályaműveket, mikor indul a közönségszavazás és milyen programokkal várunk!
 • Copyright 2023 Minden jog fenntartva
Adatvédelmi Tájékoztató Impresszum