Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
Találkozunk a Gépész Szalonban 2023. június 28-án!

Konténerbe telepített sűrített levegő központ

A tervező neve(i)

Kautny Kolos

Kategória

Teljes gyártósorok, üzemi-, kisüzemi technológiák

Iparág

Szinte minden iparágban és felhasználási területen, ahol a sűrített levegő felhasználás a technológia része.

Email cím:

info@pressair.hu

Telefonszám

+36303708625

Weboldal

www.pressair.hu

További információk a gépről

A gép funkciója

Komplex sűrített levegős rendszer szabványos (10-40 láb) ISO tengeri vagy akár egyedi méretű konténerekbe telepítve. A személyre szabott, könnyen kezelhető, kulcsrakész kivitelek tartalmazzák a kiválasztott berendezéseket, a kiépített sűrített levegő- és kondenzátum hálózatot, légcsatorna- és teljes villamos rendszert egyaránt.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

A felállítási helyen történő elhelyezést követően, csak annyit kell tennie a Megrendelőnek, hogy csatlakoztatja az elektromos- sűrített levegő- valamint csatornahálózatra és készen áll a használatra. A Press Air Kft. vállalásában megvalósuló teljes beruházás legnagyobb hozzáadott értéke a prémium minőségű, hosszútávon üzembiztos és alacsony fenntartási költségek jellemezte sűrítettlevegő-ellátás.
Az „egyablakos” kiszolgálás keretein belül megvalósuló projekt bonyolítás egyszerű és gyors kapcsolattartást biztosít teljes rendszergaranciával.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

Gyakran termelés bővítés miatt az épületen belül már nem jut hely kompresszorpark bővítésére, ilyen és hasonló esetekben nyújt segítséget a Press Air megoldása. Konténereink épületen kívül szabadon elhelyezhetőek később áttelepíthetőek. Általános piaci jelenség, hogy a legtöbb megrendelő a sűrített levegő- és kondenzátum hálózat kiépítésére, mint csőszerelői, a légcsatorna rendszer kiépítésére pedig lakatos munkaként tekint és a bekért ajánlatokat számos alkalommal ennek megfelelően értékeli. Ez a megközelítés nagy vonalakban fedi ugyan a szükséges követelményeket, de mint mondani szokták, az ördög a részletekben rejlik. A Press Air Kft. ajánlatainak műszaki tartalma szem előtt tartja az egész sűrített levegős rendszer (előállítás – kezelés – elosztás) optimális összhangját, biztosítva mindazokat a szükséges speciális technikai megoldásokat, ideális feltételeket és minőséget, amelyek a költséghatékony és üzembiztos üzemeltetéshez elengedhetetlenek.