Kiállító

VARINEX Zrt.

Üzenet a látogatóknak

VARINEX – 32 éve a 3D technológiák és az innováció szolgálatában

Szenvedélyünk az értékteremtő 3D nyomtatás!

32 éve segítjük kis- és nagyvállalati partnereink sikerét együtt fejlődve a legizgalmasabb 3D technológiákkal. 25 éve elsőként vezettük be Magyarországon a 3D nyomtatást, és azóta minden nap alkatrészek tucatjait, százait vagy akár ezreit nyomtatjuk ki bérnyomtatásként saját ipari 3D nyomtató berendezéseinken. Rengeteg 3D nyomtatót próbáltunk ki. Szakmai meggyőződésünk alapján a legnagyobb múltú, piacvezető amerikai Stratasys gyártó mellett tettük le a voksunkat.

Fő profilunk a gyors megtérüléssel dolgozó, profittermelő ipari 3D nyomtatók és 3D szkennerek forgalmazása és teljeskörű szakmai támogatása 5 különböző 3D nyomatási technológiában: a legfontosabb FDM és PolyJet mellett a három viszonylag új P3, SAF és SL technológiában.

Az innováció megszállottjaiként mindig a legizgalmasabb, új technológiákat térképezzük fel és hozzuk el a hazai piacra, legújabban a megfizethető árú, nagy teljesítményű Xact Metal 3D fémnyomtatókat. Ezek a berendezések tükrözik az amerikai gondolkodásmódot: egyszerű, könnyen kezelhető berendezések, amiket a magyar kis- és középvállalkozások is meg tudnak fizetni. Az Xact Metal jelenleg a legolcsóbb porágyas valódi fém 3D nyomtató Magyarországon.

Várjuk 3D nyomtatással, 3D szkenneléssel vagy gépbeszerzéssel kapcsolatos kérdéseit!

 

Kontaktszemély

Winkelbauer Renáta

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz: