Kiállító

KVINT-R Kft.

Üzenet a látogatóknak

Professzionális 3D nyomtatási megoldásokkal segítünk a hazai vállalatoknak növelni a hatékonyságukat, versenyképességüket.

A KVINT-R Irodatechnikai és 3D Nyomtatási Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként 1991 óta jelentős szereplő a hazai irodatechnika és speciális nyomtatók piacán. Innovatív üzleti filozófiánknak köszönhetően kezdtünk el foglalkozni 3D technológiákkal és váltunk napjainkra a 3D nyomtatás és az additív gyártástechnológia egyik hazai piacvezető cégévé. Magyarország legjelentősebb technológiai és alapanyag választéka lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk az ügyfeleink gyártási igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Cégünk elsősorban ipari 3D nyomtatókra specializálódott, kínálatunkban megtalálhatók a 3D Systems, HP Jet Fusion, Evo-Tech, Builder 3D, Sinterit, Craftbot, Mimaki professzionális gépei, 3D szoftverek, 3D szkennerek és utókezelő egységek. Legyen szó prototípus gyártásról, kisebb vagy közepes szériák elkészítéséről, ezek a megbízható készülékek megoldást kínálnak a legkülönbözőbb ipari kihívásokra.

Szolgáltatásaink: 3D szkennelés, visszatervezés, 3D bérnyomtatás

További információért látogasson el weboldalunkra vagy kövessen minket közösségi oldalainkon.

Kontaktszemély

Kasnya-Kovács László

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz: