Kiállító

Hungexpo Zrt./MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítások

Üzenet a látogatóknak

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

 

A MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás és az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás minden második évben felvonultatják az ipar összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

 

A rendezvényt széleskörű média, szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi. Jelen van közel 500 kiállító és több ezer cégtől érkező, minimum 30 iparágat képviselő 15 000 szakmai látogató, akik egy helyen, egy időben kíváncsiak a piac kínálatára, résztvevőire, a megjelenő ágazatok nyújtotta lehetőségekre, a legújabb

trendekre és innovációkra.

A Hungexpo többek között azért csatlakozott a versenyhez, mert ez a nagydíj, akár az ipari kiállítások, olyan találkozási, együttműködési lehetőségeket nyújt, amelyek segítenek a szakembereknek a képességeik, tudásuk bemutatásában, a kitűzött céljaik elérésben, a fejlődésben vagy abban, hogy kérdéseikre válaszokat találjanak.

 

2024 májusában az IPAR NAPJAI és MACH-TECH társrendezvénye az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás. A három kiállítás egy helyen, egy időben várja a szakembereket a HUNGEXPO-n.

 

Kontaktszemély

Márki Enikő kiállításigazgató
  • iparnapjai@hungexpo.hu
  • www.iparnapjai.hu

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz:

  • Copyright 2024 Minden jog fenntartva
Adatvédelmi Tájékoztató Impresszum