Kiállító

Essentra Components Kft.

Üzenet a látogatóknak

Alkatrészekre van szüksége a következő projektjéhez?

Az Essentra Components az ipari alkatrészek globális vezető gyártója és forgalmazója.

Széles választékot kínálunk 45 000 termékkel 17 különböző termékkörben és egyedi megoldásokat a legkülönbözőbb projektekhez.
Több mint 65 év gyártói szakértelmünkkel a világ legnagyobb gyártóinak 70%-át szolgáljuk ki több mint 80 000 kis- és középvállalkozás mellett.

Projektjét a szükséges alkatrészekkel egyedi módon segítjük, egyesítve a gyártó szakértelmét és rugalmasságát a forgalmazó szolgáltatásaival és termékkínálatával.

Wixroyd termékeink segítséget nyújtanak minden meglévő és leendő partnerünknek a pozicionálás, rögzítés, vibrációcsökkentés , lineártechnika területén, igény szerint, akár speciális anyagkivitelben is.

Célunk, hogy működésünk 2040-re teljesen szén-dioxid-semleges legyen és 2025-re 25%-kal csökkentsük Scope 1 és Scope 2 kibocsátásunkat.

Kiváló eredményeket értünk el az 50% feletti újrahasznosított tartalom bevezetése terén számos LDPE és PP termékcsaládunkban.
Mindegy hogy 500 darabra vagy 5 000 000 darabra van szüksége, rugalmas működési modellünk segítségével azt nyújtjuk Önnek amire szüksége van, amikor szüksége van rá.

Világszerte irodáinkkal, az Ön közelében is.
Gondtalan, végponttól végpontig tartó szolgáltatásunkat folyamatos innováció és jobb digitális élmény támogatja.
Megkönnyítjük munkáját akár a gépgyártás, az ipari elektronika, az autóipar, megújuló energiák, az építőipar területén.

Kontaktszemély

Mayer Péter – Business Development Team Leader

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz: