Kiállító

Bosch Rexroth Kft.

Üzenet a látogatóknak

A Bosch Rexroth a hajtás- és vezérléstechnika egyik vezető szállítójaként világszerte hatékony, erőteljes és biztonságos gépipari megoldásokat kínál, legyen szó bármilyen típusról vagy méretről. A vállalat a mobil alkalmazások, a gépipari alkalmazások, a tervezés és a gyártásautomatizálás piaci szegmenseiben egyesíti világszintű alkalmazástechnikai tapasztalatát. A Bosch Rexroth intelligens komponensei, testreszabott megoldásai és szolgáltatásai útján alakítja ki a teljes mértékben hálózatba kapcsolt alkalmazásokhoz szükséges környezetet.

A Bosch Rexroth a hidraulika, a villamos hajtások és vezérlések, a hajtómű-technológia és a lineáris mozgatás- és szereléstechnika, továbbá az IoT-szoftverek és interfészek területein kínál ügyfeleinek megoldásokat. Az Engineering to Order portfólióban kínálnak többek között szállítópályarendszereket a hozzátartozó liftekkel, amik teljes mértékben konfigurálhatóak. Az olyan eszközök, mint az online konfigurálható szervoprések és komplett manipulátorok pedig a cég Smart MechatroniX termékcsaládjának részeként nyújtanak forradalmi megoldást számos feladat költséghatékony elvégzésére.

A vállalat több mint 80 országban van jelen, mintegy 33 800 munkatársat foglalkoztat és 2023-ban 7,6 milliárd euró árbevételt ért el.

További információk: www.boschrexroth.hu

 

Kontaktszemély

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz: