Kiállító

BNI® Magyarország

Üzenet a látogatóknak

Üzleti kapcsolatokra mindenkinek szüksége van. Neked is. Mi abban segítünk, hogy gyorsan, egyszerűen és eredményesen építhesd a kapcsolataidat, amivel a következő szintre léphetsz az üzletben és a karrieredben.

 

Kapcsolódj velünk itt:

 

https://networkingkonferencia.hu/bni-uzleti-talalkozo/

 

Életre szóló üzleti sikerközösségeket építünk

 

A BNI® Magyarország vezető kapcsolatépítő szervezete, amelyet az “Aki ad, az nyer” üzleti filozófia mentén működtetünk.

Az a célunk, hogy életre szóló üzleti sikerközösségek hálózatát építsünk, ahol tagjaink és vendégeink hétről hétre minőségi környezetben, minőségi emberekkel töltenek el minőségi időt, a nálunk szerzett kapcsolati tőke és tudás révén pedig előrelépnek a vállalkozásukban, karrierjükben.

 

Az eredményeink önmagukért beszélnek. 1000 cég és vállalkozás (szervezetünk tagjai) az elmúlt évben 30 milliárd forintnyi többletbevételt generált egymásnak.

 

A BNI mögött egy 1985-ban alapított, nemzetközi franchise áll, amelynek a Föld több mint 76 országában, több mint 300 000 tagja van és csak az elmúlt évben óta 20,6 milliárd dollárnyi (kb. 7 billió Ft) forgalmat generált a benne résztvevő vállalkozásoknak.

 

Ehhez a globális hálózathoz minden tagunk úgy csatlakozott, hogy először vendégként vett részt egy általunk szervezett üzleti találkozón.

Meg szeretnénk változtatni azt, ahogy a világ és benne Magyarország üzletel – kíváncsi vagy rá, hogyan dolgozunk ezen a célon?

 

Egy meghívóra vagy életed eddigi leginspirálóbb üzleti találkozójától.

 

https://networkingkonferencia.hu/bni-uzleti-talalkozo/

Kontaktszemély

Bíró Zoltán

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz: