PÁLYÁZÓ GÉP:

Prémium sűrített levegő és nitrogén szolgáltató központ

A tervező neve(i)

Kautny Kolos

A konstruktőr neve(i)

Kósa Gábor

Kategória

Szerelősorok, gyártósorok gépei

Iparág

Élelmiszeripar (tartósítás, csomagolás), Borászat (védőgáz előállítás, oxigén elvonás, palackozás), minden gyártó és szolgáltató számára a kisipari felhasználástól a multinacionális gyártókig (rendszer méretezés szükséges).

Email cím:

info@pressair.hu

Telefonszám

+36 30/370-8625

Weboldal

www.pressair.hu

További információk a gépről

Az eddig megszokott két önállóan működő (sűrített levegő előállítás és nitrogén szolgáltatás) rendszer professzionális egységesítése történt meg a kompakt szolgáltató központ létrehozásával. Az eredmény: sűrített levegő és nitrogén előállítás egyben, a legmodernebb technológiával, ráadásul egyedi igény szerinti kialakításban. A rendszer tökéletes megoldás egyes speciális technológiai igényének egyben történő kiszolgálására.

Az ügyfél részéről nem igényel szakembert (alapkeretre szerelt kompakt megoldásainkat, teljes mértékben kiépített csövezéssel és kábelezéssel, üzemkészen kínáljuk ügyfeleink számára). A teljes rendszer-garanciával rendelkező sűrített levegő központ és/vagy sűrített levegő és N2 gáz szolgáltató központ a leszállítás és csatlakoztatásokat követően azonnal indítható. Az eredmény: maximális rugalmasság a nitrogén gáz előállításában a szükséges sűrített levegő igény kielégítése mellett. A PSA nitrogén generátorok a felhasználói igényeket szem előtt tartva maximális rugalmasságot garantálnak a nitrogén költséghatékony előállításában. A generátorokon a felhasználó maga állíthatja be a szállítási mennyiséget és a tisztaságot. A sűrített levegő előállítását és kezelését, valamint az előállítás során keletkezett kondenzátum kezelését a prémium minőséget képviselő BOGE és Omega Air termékekkel biztosítjuk. A rendszer utólagosan bővíthető és felszerelhető és könnyebben áttelepíthető, mint a hagyományos rendszerek.

A következő igényekre és elvárásokra ad a központ megoldást ügyfeleinknek: 1. Időt takarít meg, mert nem kell a tervezésre, több szakipari kivitelezési árajánlat bekérésére, azok értékelésére és a kivitelezés szervezésére áldoznia. 2. Helyet takarít meg, hiszen két rendszert telepítünk egy helyen. 3. Áthidalja a szezonalitás vagy nehezen kiszámítható felhasználási igény megjelenését. A nitrogén felhasználása például a borászatban szezonális, ezért telepíteni tartályt, vagy megszervezni a nitrogén szállítását körülményes. Ezzel szemben a sűrített levegő felhasználás több termelési fázisban szükséges. Egy rendszer biztosítja a folyamatos sűrített levegő ellátást és szükség szerint a nitrogén előállítást is. Hasonló a helyzet az élelmiszeripari folyamatoknál. Egyes termékek tartósításához szükséges a nitrogén védőgázas csomagolás, ilyenkor mindkét funkciót ellátja a rendszer. Amikor nem szükséges a nitrogén felhasználás, akkor csak a sűrített levegő előállítási funkciót működtetjük. 4. Pénzt takarít meg. Nincs tervezési díj, kivitelezési, díj, nem kell tartályt vásárolni, vagy bérelni, nincs nitrogén vesztés, egy kézben a karbantartás és felügyelet. 5. Energia felhasználást takarít meg. Emberi erőt a kompakt megoldással, energiát az egyedi felhasználói igényre szabással.

Az ipari igények során felvetett problémákat küszöböli ki a sűrített levegő és nitrogén szolgáltató központ. Ügyfeleinknek nem kell időt és energiát áldoznia a tervezésre, több szakipari kivitelezési árajánlat bekérésére, azok értékelésére és a kivitelezés szervezésére. Ez kiváltja a szigorú és rugalmatlan szállítási szerződések szükségességét, valamint csökkenti például az ellátás hiányából és a nagynyomású tartályok tárolásából fakadó kockázatokat. A N2 gázt pontosan ott állítják elő és az adott technológiához szükséges tisztaságban, ahol szükség van rá. Tehát nem kell aggódnia a tárolás és bérlés költségei miatt, vagy az evaporációs veszteségekért. Csökkenti a szűkösséget idő, hely, szezonalitás és változó igény, pénz és energia tekintetében.

Borászatok, élelmiszeripari előkészítők, vágóhidak, húsüzemek és csomagolók számára kiemelten jó megoldást kínálunk az egyedi igényekre méretezett sűrített levegő és nitrogén szolgáltató központtal.

Alapkeretre szerelt, üzemkész sűrített levegő és nitrogén szolgáltató központunk a felhasználói igényeket szem előtt tartva maximális rugalmasságot garantál a N2 költséghatékony előállításában. Egyedi méretezésben a N2 gázt pontosan ott állítják elő ahol és olyan tisztaságban amilyenben szükség van rá. Fogyasztói igényre válaszolva két rendszer (sűrített levegő és nitrogén előállítás, deponálás) professzionális egyesítése történt meg a Press Air Kft. szakembereinek tudásával. A központ használata számos előnnyel jár, amelyek mindegyike pénzben mérhető megtakarítást eredményez ügyfeleink számára.