Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
A látogatói regisztráció 2023. június 20-ig lehetséges.

Instant kávé üvegtöltő gépsor

A tervező neve(i)

Gyömrő-Molnár Imre Kenéz Balázs

Kategória

Termék kiadagolás, beadagolás vagy csomagolás gépei

Iparág

Csomagolástechnika, üvegtöltés

Email cím:

gyomro.molnar.imre@metrisoft.hu

Telefonszám

+36-30-349-46-20

Weboldal

https://metrisoft.hu/

További információk a gépről

A gép funkciója

Műanyag és üveg alapanyagú edények töltése granulátum jellegű anyaggal.
Az üres üvegek körasztalra történő helyezését követően a berendezés automatikusan elvégzi a töltést, súlyellenőrzést és fémdetektálást.
Az adagolást egy 14 fejes kombinációs mérleg végzi, amely egy kiadagoló tartállyal rendelkezik. Ez a tartály szolgálja ki a két oldal ami a két töltő oldalt
A súlyellenőrzést 2-2 db ellenőrző mérleg végzi. Így megmérve az üres edény, majd a töltött edény súlyát, amiből kalkulálja a nettó töltett tömegét, amely osztályzásra/kisorolásra kerül. Ezt követően ütemezetten fémdetektoron haladnak keresztül a töltött edények, amelyek fémhiba esetén kisorolásra kerülnek. A folyamat végén adatbázisban regisztrálásra kerülnek a gyártási információk.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

Fő szempont a gép értékelését tekintve a helyszínre tervezés.
Olyan problémát oldottunk meg, amelyre nem talált a megrendelő megoldást más ipari résztvevőnél.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

Az üzemek versenyképességének biztosítása jelenleg párhuzamot mutat a termelékenységgel és az adott ágazatra vonatkozó előírások betartásával. Ez a két szempont minden gépgyártó számára azonos fontosságú, mivel ezekkel a tulajdonságokkal az iparágak szereplőinek bizalmát el lehet nyerni.