PÁLYÁZÓ GÉP:

3D Lézeres megmunkáló gép

A tervező neve(i)

Szépligeti András

A konstruktőr neve(i)

Szépligeti András

Kategória

Szerelősorok, gyártósorok gépei

Iparág

Energiaipar

Email cím:

andras.szepligeti[kukac]aqg.se

Telefonszám

36/20-217-4889

Weboldal

https://www.anton.hu/

További információk a gépről

Nem-fémes anyagok, elsősorban kerámia megmunkálása speciális lézer technológiával. Fő alkalmazása gázturbina lapátok kerámia bevonatának bontása a hűtőfuratok és diffúzorok helyén.

Alkalmazott lézer technológia gyors, pontos és megfelel az energiaipar szigorú minőségügyi előírásainak. 3D-s formák nagy pontosságú kibontására alkalmas.

A gázturbina lapátok kerámia bevonata hagyományos technológiákkal nehezen, költségesen munkálható csak meg.

Kis átmérőjű (~0,5-2 mm) hűtő furatok bontása széles szögtartományban. Modell szerinti 3D-s diffúzor formák bontása jobb áramlási viszonyokért nagy pontosságban.

A gép alkalmas különböző kerámiák speciális, pontos megmunkálására. Elsősorban energiaipar és repülőipar számára épült. A gépet nem forgalmazzuk, saját üzemünkben használjuk kerámia bevonatos termékek megmunkálására.

A munkatérbe helyezett terméket a gép tetszőlegesen pozicionálja. A speciális lézersugárt a beépített scanner-fej két tükör segítségével irányítja a termék felületére a behívott NC-kód alapján. A lézersugár alkalmas nagy pontosságú 3D-s formák kibontására a kerámia felületből. A gép saját mérőrendszerrel automatikusan működik.