A tervező neve
Kategória
A gép funkciója
A berendezés feladata a ráadagolt zöldség és gyümölcs forró/technológiai vizes kezelése.
A berendezés puttonyából a zuhanykamrába a termény egy továbbító heveder segítségével jut. A zuhanykamrában megtörténik a kívánt öblítés, majd a kimenő oldalon a termék távozik a rendszerből.
A betöltési oldalon van egy mennyiség szabályzó zsalu, ami a zuhanyzóba kerülő terményréteg magasságát szabja, a kimenő oldalon lévő lengőfüggöny a zuhanyvíz fröcskölését akadályozza meg.
A zuhanyvíz hőmérséklete 80-90℃, melyet a vázra épített víztartály szivattyúval biztosít.
Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?
Szalagrendszere teljesen egyedi kialakítású, melynek hatására:
– Bármekkora méretben „építhető”
– Nagy teherhordó képesség
– Hőállóság
– Zajmentes kialakítás
– Könnyű tisztíthatóság
– Minimális karbantartási igény
– Sérülés esetén betétcserével történő könnyű javíthatóság
Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?
Előfőzött csöves csemegekukorica technológiai öblítése
Import gyömölcsök felületi sterilizálása