Archívum: 2022

VARGA OKTOFLEX | PREMIUM – flexonyomógép

A tervező neve

Varga-Flexo csapata
  • Cégnév:
  • Tel.: +36 30 280 4185
  • E-mail: info@vargaflexo.hu
  • Web: https://www.vargaflexo.hu/

Kategória

Gyártáselőkészítés gépei: alapanyag és nyersanyagfeldolgozás

A gép funkciója

A VARGA – OKTOFLEX PREMIUM egy nyomdagép, mely hajlékonyfalú csomagolóanyagokat nyomtat. A boltok polcain található élelmiszerek csomagolóanyagai jelentős részben flexo technológiával készülnek. A papír és a műanyag csomagolások egyaránt. (Polimerek: BOPP PET PE, vagy papír). Ezen a szegmensen belül világszinten prémium minőséget képvisel ez a gép, mely nem csupán a hagyományos tekercses alapanyagokra képes nyomtatni, hanem a különlegesen nehezen nyomtatható, nagy nyúlású nyomathordozókra is.

Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?

Röviden megfogalmazva, minden tekintetben hatékonyabb. Jobb minőségbiztosítás, magasabb fokú automatizálás és hatékonyságnövelés a legfőbb jellemzője, mindez kiváló ár-érték aránnyal párosulva.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?

A flexonyomtatás a nyomdaiparon belül a világon négy évtizede dinamikusan fejlődik és teret hódít. Húzóágazat, melyet csak a digitális nyomtatás fejlődése előz meg. Az alapvető flexonyomtatási technológia gyökeresen nem változott az évek során, mégis a gyors fejlődésnek a valódi oka és mozgatórugója a gépek innovációja. Mi ebben a versenyben vagyunk sikeresek, és ebben a gépünkben összesítettük 30 év tapasztalatát a legkorszerűbb technológiával és szoftverekkel, mellyel nem titkolt célunk, hogy a világ legjobb flexonyomógépeit hozzuk létre, nyomatminőség tekintetében a világ vezető neves német, svájci és olasz gépgyártóival versenyzünk.

Ha tetszik ez a pályamű, oszd meg: