Archívum: 2023

TOMETH DOSER ipari adagolás

A tervező neve

Tóth Péter
  • Cégnév: Tometh KFT
  • Tel.: 36309674421
  • E-mail: tothp@tometh.hu
  • Web: www.tometh.hu

Kategória

Vegyipari gépek

A gép funkciója

Cégünk folyamatosan törekszik a magyar piacon hiánypótló termékek kifejlesztésére és piacra vitelére. Szeretnénk az általunk tervezett és gyártott, és a gépiparban már több éve sikeresen forgalmazott volumetrikus zsír adagoló és spray rendszerünk mellett bemutatni a Tometh KFT által fejlesztett új termékcsaládunkat. Az új csomag, nagy pontossággal képes megoldást nyújtani a különböző vegyipari és élelmiszeripari kihívásokat felvonultató anyagok adagolással, vagy felszórással történő felületre juttatásában.
A csomag tartalma a pumpálásra , szűrésre , adagolásra, valamint a felszórásra kínál nagypontosságú stabil megoldást.

Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?

Ez a termékcsoport átfogja az ipari nagysorozatú kenéstechnikában és adagolás technikában felmerülő, mennyiségi és ultrapontos adagolási igényekhez szükséges eszközöket. Ezen eszközök költséghatékonyan megoldják a folyékony, vagy viszkóz anyagok precíz kijuttatását a különböző nagysebességű szerelési és automatikus karbantartási, kenési folyamatokban.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?

Túl drágák voltak a nyugat-európai gyártók hasonló szelepei ahhoz, hogy a célgépeink megfelelő profit mellett versenyképesek maradjanak, így terveztünk és gyártottunk egy saját szelepcsaládot, hozzá élettartam tesztelést végző állomást és validációs állomást, igy minden egyedi sorozatszámú termék validációs jegyzőkönyvvel rendelkezik melyen igazolt a gépképessége.

Ha tetszik ez a pályamű, oszd meg: