Pályázat: 2024

Reinhardt sütő

A tervező neve

Reinhardt Gyula
  • Cégnév: Reinhardt-91 Kft
  • Tel.: +36-70/930-95-29
  • E-mail: reinhardt.suto@gmail.com
  • Web: https://reinhardtsuto.hu

Kategória

Élelmiszeripari gépek

A gép funkciója

A Reinhardt sütő a legújabb technológia és tervezési elvek ötvözésével készült, hogy a sütés folyamata egyszerű és hatékony legyen, még akkor is, ha nincs tapasztalata az ipari sütők világában.

A sütő kialakításában kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy minden részlet tökéletesen szolgálja a felhasználók igényeit. Az irányított légárammal és forgó regállal biztosítjuk az egyenletes sütést, ami elengedhetetlen a minőségi eredmények eléréséhez. A befúvás és az elszívás összehangolt működése révén a sütőtérben állandó légáramlást biztosítunk, így minden sütési ciklus során azonos eredményeket érhet el.

Az ajtónyitás különlegesen könnyűvé vált a neodímium ajtómágnesnek köszönhetően, ami egy mozdulattal nyitható még sütőkesztyűben is. A nagy betekintő ablak és a 5 szintes világítás segít abban, hogy mindig áttekinthető legyen a sütés folyamata, így könnyen ellenőrizhető a termék.

A sütő teljesen automatizált, így akár kezdőként is könnyedén használható. A magyar menürendszer intuitív és egyszerű, és akár 99 programot is testre szabhatsz. Az automatizált vezérlés és a programozható gőzölési ciklusok segítségével minden sütési folyamat precízen szabályozható.

A sütő tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk a költséghatékony üzemeltetésre is. A 100mm-es szigetelés és a teljesen zárt sütőtér révén minimálisra csökkentjük a hőkibocsátást, így hosszú távon is fenntartható a sütő hatékony működése.

A Reinhardt sütő különböző méretben elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A kisebb méretű sütők akár egy négyzetméteres alapterületen is elférnek, így kis helyen is lehetőség nyílik az ipari szintű termelésre. A nagyobb kapacitású sütők pedig akár 16 tepsit is képesek befogadni.

A Reinhardt sütő a legkorszerűbb technológiával és tervezéssel készült, hogy egyszerű és hatékony megoldást nyújtson minden sütési feladatra, akár kezdőként is.

Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?

A Reinhardt sütő rendkívül különleges a piacon elérhető ipari sütők között, és számos olyan jellemzővel rendelkezik, amelyek kiemelik a versenytársak közül.

1. Kivételes szigetelés: A Reinhardt sütő a legmagasabb minőségű szigeteléssel rendelkezik, ami minimálisra csökkenti a hőkibocsátást. Más sütőkhöz képest, amelyeken csak 15-30 mm vastagságú szigetelés található, a Reinhardt sütő rendkívüli hatékonyságot biztosít a költséghatékony üzemeltetés terén.

2. Forgó regál: A forgó regál elengedhetetlen az egyenletes sütéshez. Ez a funkció biztosítja, hogy az összes sütemény vagy pékárú egyenletesen süljön meg minden oldalról, így elkerülve a hőmérsékleti egyenetlenségeket és az alul- vagy túlsütést.

3. Felhasználóbarát kialakítás: Az ajtónyitás különlegesen könnyűvé vált a neodímium ajtómágnesnek köszönhetően, ami egy mozdulattal nyitható, még sütőkesztyűben is. A nagy betekintő ablak és az ötszintes világítás lehetővé teszi, hogy mindig áttekinthető legyen a sütés folyamata, így könnyen ellenőrizhető a termék. A Reinhardt sütő kényelmes kialakítása révén könnyedén kezelhető. Nem szükséges hajolgatni ahhoz, hogy elérjük a legalsó tepsi szintet, így a felhasználók számára kényelmes és ergonomikus munkakörnyezetet biztosít.

4. Rozsdamentes fűtőbetétek: A Reinhardt sütő olyan rozsdamentes fűtőbetéteket használ, amelyek cserélhetők. Ezáltal hosszú távon fenntartható marad a sütő hatékony működése, és könnyen karbantartható a helyszínen.

5. Különleges méretek és kapacitás: A Reinhardt sütő különböző méretben elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Akár egy négyzetméteres alapterületen is elférnek a kisebb méretű sütők, így kis helyen is lehetőség nyílik az ipari szintű termelésre. Osztott üzemű sütőt is tudunk gyártani, melynek minden paramétere megegyezik a 10 tepsis elektromos sütővel, de két részletben visszük az üzembe így egy bejárati ajtón is bevihető.

6. Teljes automatizáltság és programozhatóság: A Reinhardt sütő teljesen automatizált és programozható, így akár kezdőként is könnyedén használható. A magyar menürendszer intuitív és egyszerű, és akár 99 programot is testre szabhatunk.

7. Vezérlőműszer: A Reinhardt sütők vezérlőműszerei egyszerűen kezelhetők és könnyen cserélhetők, legyen szó akár az első gyártású sütőkről, akár a legújabb, 2024-es modellekről. Ha esetleg meghibásodna a vezérlőműszer, akár postán is visszaküldhető, mivel a cseréjük nem sokkal bonyolultabb, mint egy mobiltelefon töltőjét csatlakoztatni. Ezáltal a karbantartás és javítás gyors és egyszerű, minimalizálva a leállási időt és a felmerülő költségeket.

Összességében a Reinhardt sütő nem csupán egy egyszerű ipari sütő, hanem egy olyan készülék, amely minden elemében a cukrászokat szolgálja, és kiemelkedő teljesítményt nyújt minden sütési feladatra.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?

A Reinhardt sütő egy olyan termék, amely a piacon jelenleg meglévő gyenge minőségű és energiapazarló ipari sütők hiányosságaira reagál. Az ipari sütők túlnyomó többsége olcsó anyagok felhasználásával és egyszerű tervezéssel készül, ami nem csak alacsony minőséget eredményez, hanem jelentős energiapazarlással jár. A legtöbb cukrászdában és pékségben most is egyenként forgatják a terméket és így próbálnak meg egyenletességet elérni.

Ezzel szemben a Reinhardt sütő professzionális anyagokból gondosan megtervezett és az egyik legenergiatakarékosabb ipari sütő a piacon. A kiváló minőségű szigetelés, a hatékony energiafelhasználás és a rozsdamentes fűtőbetétek kombinációja biztosítja, hogy a sütés folyamata optimálisan és hatékonyan zajljon.

Ez a sütő tehát megoldást kínál az ipari szektorban tapasztalható alacsony minőségű és energiapazarló sütők problémáira. A magas minőségű anyagok és a gondos tervezés révén nemcsak kiváló sütési eredményeket biztosít, hanem hosszú távon költséghatékony megoldást nyújt az üzemeltetőknek. Nem ritka, hogy 2-3 éven belül megtérülnek a sütőink egy műszakos munkarend esetén, csak az energiaszámlán.

Ha tetszik ez a pályamű, oszd meg: