Archívum: 2023

Konténerbe telepített sűrített levegő központ

A tervező neve

Kautny Kolos
  • Cégnév: Press Air Kft.
  • Tel.: 36303708625
  • E-mail: info@pressair.hu
  • Web: www.pressair.hu

Kategória

Teljes gyártósorok, üzemi-, kisüzemi technológiák

A gép funkciója

Komplex sűrített levegős rendszer szabványos (10-40 láb) ISO tengeri vagy akár egyedi méretű konténerekbe telepítve. A személyre szabott, könnyen kezelhető, kulcsrakész kivitelek tartalmazzák a kiválasztott berendezéseket, a kiépített sűrített levegő- és kondenzátum hálózatot, légcsatorna- és teljes villamos rendszert egyaránt.

Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?

A felállítási helyen történő elhelyezést követően, csak annyit kell tennie a Megrendelőnek, hogy csatlakoztatja az elektromos- sűrített levegő- valamint csatornahálózatra és készen áll a használatra. A Press Air Kft. vállalásában megvalósuló teljes beruházás legnagyobb hozzáadott értéke a prémium minőségű, hosszútávon üzembiztos és alacsony fenntartási költségek jellemezte sűrítettlevegő-ellátás.
Az „egyablakos” kiszolgálás keretein belül megvalósuló projekt bonyolítás egyszerű és gyors kapcsolattartást biztosít teljes rendszergaranciával.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?

Gyakran termelés bővítés miatt az épületen belül már nem jut hely kompresszorpark bővítésére, ilyen és hasonló esetekben nyújt segítséget a Press Air megoldása. Konténereink épületen kívül szabadon elhelyezhetőek később áttelepíthetőek. Általános piaci jelenség, hogy a legtöbb megrendelő a sűrített levegő- és kondenzátum hálózat kiépítésére, mint csőszerelői, a légcsatorna rendszer kiépítésére pedig lakatos munkaként tekint és a bekért ajánlatokat számos alkalommal ennek megfelelően értékeli. Ez a megközelítés nagy vonalakban fedi ugyan a szükséges követelményeket, de mint mondani szokták, az ördög a részletekben rejlik. A Press Air Kft. ajánlatainak műszaki tartalma szem előtt tartja az egész sűrített levegős rendszer (előállítás – kezelés – elosztás) optimális összhangját, biztosítva mindazokat a szükséges speciális technikai megoldásokat, ideális feltételeket és minőséget, amelyek a költséghatékony és üzembiztos üzemeltetéshez elengedhetetlenek.

Ha tetszik ez a pályamű, oszd meg: