Archívum: 2021

Inspection Compact – kamerás minőségellenőrző rendszer

A tervező neve

Róth Richárd, Sass Attila
  • Cégnév:
  • Tel.: 36309429248
  • E-mail: info@vargaflexo.hu
  • Web: www.vargaflexo.hu

Kategória

Kísérleti, laboratóriumi berendezések, mérőeszközök, tesztpadok, teszt berendezések

A gép funkciója

Az Inspection Compact kamerás rendszer képes a nagysebességű fotózásra a teljes pályaszélességben, a képek gyors illesztésére, és megjelenítésére, továbbá minőségellenőrzésére, összehasonlítva az egyes termékek fotóit egy megadott referenciával. A mozgófejben található két, különböző pozícióban elhelyezett kamerának köszönhetően széles nagyítási spektrumban vizsgálhatóak a rendszer előtt elhaladó minták, ezáltal a legapróbb részletek is ellenőrizhetőek.

Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?

A rendszer kiépítése flexibilisen igényre szabható a feladat függvényében, így keskeny, és széles pályákra egyaránt kiépíthető. Nagysebességű pásztázás közbeni dinamikus fotózás (max. 37kép/s), és a tükröződések minimalizálása érdekében elhelyezett LED-es villanó (45/0) megvilágítás lehetővé teszi a gyors, stabil képfeldolgozást.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?

A rendszerrel lehetőség van a legkülönfélébb ipari szegmensekben a gyártási folyamatok vizuális ellenőrzésére, egyedi azonosítóval rendelkező termékek nyomon követésére, a gyártási paraméterek termékhez rendelésére, továbbá a termékmegfelelőség ellenőrzésére tömeggyártásban.

Ha tetszik ez a pályamű, oszd meg: