Archívum: 2022

HunCut CNC megmunkáló központ

A tervező neve

Bíró Imre
  • Cégnév:
  • Tel.: 0036305563589
  • E-mail: info@huncutcnc.com
  • Web: https://www.huncutcnc.com/

Kategória

Gyártógépek: azaz a rész- vagy készterméket előállító gépek

A gép funkciója

A HunCut CNC gépek üzemeltetéséhez nincs szükség szakemberre (technológus, programozó), mivel a gép önmagát programozza.
A HunCut CNC gépek számára nem szükséges, hogy az alapanyag pontosan legyen igazítva. A kezelő felhelyezheti azt egy szabadon választott pozícióba, és a gép az alapanyag helyzetének megfelelően generálja le a szerszámpályákat.
A HunCut CNC értékeli ki a gép működésének adatait ezek segítségével valós időben. Folyamatosan állítja a megmunkálási paramétereket, hogy mind a szerszám, mind pedig a gép teljesítménye optimálisan ki legyen használva.

Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?

CNC megmunkálóközpontunk üzemeltetése különleges vezérlőszoftverének és intuitív kezelőfelületének köszönhetően nem igényli CNC megmunkálásban jártas szakember bevonását. Emiatt válhatnak ideális választássá olyan vállalkozások számára, amelyek tervezik a manuális megmunkálásról történő átállást számítógép vezérelt folyamatokra, de ehhez nem kívánnak CNC gépkezelő/programozó szakembereket alkalmazni.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?

A piacon egyre kevesebb a jó szakember, illetve egyre drágább a foglalkoztatásuk. A HunCut CNC megoldást nyújt arra, hogy drága szakemberek helyett egy okos-telefon kezelésének egyszerűségéhez hasonlóan működtethető CNC-t válasszanak a felhasználók. Mindezzel radikálisan csökkenthető a bekerülési költség, illetve szükségtelenné válik a megmunkálások kiszervezése. Az általunk fejlesztett megmunkáló központ gazdaságosabb alternatívát kínál a Távol-keleti megoldásokkal szemben is.

Ha tetszik ez a pályamű, oszd meg: