Pályázat: 2024

artSteel T-REX 500

A tervező neve

Fejes Illés
  • Cégnév: Fejes Art Steel Kft.
  • Tel.: 06706103735
  • E-mail: fejes@artsteel.hu
  • Web: artsteel.hu

Kategória

Gyártáselőkészítés gépei: alapanyag és nyersanyagfeldolgozás

A gép funkciója

T-REX 500-as modell az artSteel ipari felhasználásra tervezett aprítógépeinek igazi királya. A gép minden alkatrésze lézer vágott és élhajlított acélból készült, hogy egy masszív, időtálló és fokozott teljesítményre képes géppel támogathassuk vállalkozása sikerét és hatékonyságát.
A T-REX gép szívét egy 22 lóerős Zongshen-motor jelenti, összesen 200 kg lendkerékkel. Két késes ( 1 ellenkés) kivitelben és kétoldali ciklonnal ellátva készül a hatékonyabb kifúvás érdekében. A futómű része Knott gyártmányú torziós tengellyel, letalpalókkal, 2T kapcsoló fejjel műbizonylatokkal ellátva készül. Fontos tudnia, hogy ágaprítónk minden egyes alkatrészét (beleértve az aprítókéseket is) teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek. Az aprítót elláthatja fehér rendszámmal, amely lehetővé teszi, hogy bárhol és bármilyen körülmények között vontathassa. Zöld rendszám esetén csak mezőgazdasági géppel lehet vontatni – ez az egyszerűbb és olcsóbb megoldás. Igény esetén RENDSZÁMMAL is!
Milyen teljesítményt nyújt Önnek az artSteel TREX-500 benzinmotoros ágaprító?
A garat mérete a kések felől 280 mm x 270 mm. A gép figyelemreméltóan komoly, 8-10 m3/ óra teljesítményre képes. Maximális aprítható gally vastagság 12 cm. A tölcsérben egy aktív fékező rendszer található, amivel szabályozható az aprítandó gallyak vastagsága. Egy védőgumi szőnyeggel is elláttuk, amely felfogja az aprítás, darálás során képződő port. A kifúvó kéménye 360 fokban elfordítható. Az apríték mérete 20-25 mm közötti.
Tekintse meg a galériában videónkat, ahol működés közben is láthatja, mire képes csúcsmodellünk, az artSteel TREX-500 ágaprító. Tanyák, kisebb gazdaságok, erdészetek, önkormányzatok számára és lakossági felhasználásra ajánljuk (IPARI)

Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?

Környezetbarát, ideértve a belsőégésű motorokat amit használunk és a meghajtásban a lendítő kereket ami köztudottan nagy energia tárolására alkalmas így minimálisra csökkentve a káros anyagok kibocsátását, időtálló masszív strapabíró vázszerkezet és forgó-kopó alkatrészek(nem tömegcikk és nincs tervezett elavulás, így nem kell újra és újra legyártani ugyanazt a gépet egy azonos feladatra ezzel kímélve a környezetünket!)

Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?

Tavaszi metszések, elburjánzott kertek rendbetartása, veszélyes fakivágás alpin technikával foglalkozó cégek számára ajánljuk.

Ha tetszik ez a pályamű, oszd meg: