Pályázat: 2024

artSteel MVFG-600 PRO

A tervező neve

Fejes Illés
  • Cégnév: Fejes Art Steel Kft.
  • Tel.: 06706103735
  • E-mail: fejes@artsteel.hu
  • Web: artsteel.hu

Kategória

Gyártáselőkészítés gépei: alapanyag és nyersanyagfeldolgozás

A gép funkciója

Az artSteel VGF-600 PRO fekvő villanymotoros szalagfűrész gép nagy teljesítményű, ipari felhasználásra készült. A gépet alkotó váz lemezének anyaga 5mm acél- Ezt lézerrel vágva és él hajlítva munkáljuk meg a pontos és precíz illesztésekért, hogy masszívvá és időtállóvá tegyük az Ön számára minden egyes VGF-600 PRO-t gépünket. Szintezőkkel ellátott fekvő villanymotoros szalagfűrészünk bármilyen terepen könnyedén használható. A gép beállítása kialakításánál fogva szintén egyszerű:
a sín tagokra szétszedhető: a tagok hosszúsága egyenként 2,5 méter(120 kg/tag), így a három tag összhossza 7,5 méter.
előtolása, valamint a vágófej vízszintes és függőleges mozgatása egyaránt elektromosan erőteljes hajtóművükön keresztül állíthatóak a mozgató kocsit speciálisan erre a célra alakítottuk ki
A gép 7,5 kW teljesítményű motorral(alapkivitelben igény esetén nagyobb teljesítményű motorral is szereljük), teljes érintésvédelemmel ellátva biztosítja a gyors, biztonságos és minőségi munkavégzést. Rönkbefogadó képessége 80 cm. Fontos tudnia, hogy szalagfűrészeink alkatrészeit teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek. Tekintse meg az artSteel VGF-600 PRO-t villanymotoros fekvő szalagfűrészét munka közben!

Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?

Környezetbarát, ideértve a belsőégésű motorokat amit használunk és a meghajtásban a lendítő kereket ami köztudottan nagy energia tárolására alkalmas így minimálisra csökkentve a káros anyagok kibocsátását, időtálló masszív strapabíró vázszerkezet és forgó-kopó alkatrészek(nem tömegcikk és nincs tervezett elavulás, így nem kell újra és újra legyártani ugyanazt a gépet egy azonos feladatra ezzel kímélve a környezetünket!)

Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?

Rönkfeldolgozás, melynek végtermékét az asztalos és építőiparban használják fel.

Ha tetszik ez a pályamű, oszd meg: