Archívum: 2023

artSteel BMA-650

A tervező neve

Fejes Illés
  • Cégnév: Fejes Art Steel Kft
  • Tel.: 06706103735
  • E-mail: fejes@artsteel.hu
  • Web: www.artsteel.hu

Kategória

Gyártáselőkészítés gépei: alapanyag és nyersanyagfeldolgozás

A gép funkciója

Az artSteel BMA-650 típusú aprító gép váz lemezének anyaga 5mm vastagságban készül lézerrel vágva és él hajlítva. Ez az eljárás tökéletesen pontos és precíz illesztéseket eredményez, így építjük masszívvá és időtállóvá minden egyes artSteel BMA-650 ágaprító gépünket.

4 + 1 késes kivitelben készülő gép lendkerekeinek összsúlya 65 kg, ami erőteljes nyomatékot állít elő. Ez által nem csak a motort kíméli, hanem a fogyasztása is a gyári érték alatt marad. A gép szívét alkotó motor mellett sem mehetünk el szó nélkül: alapértelmezett állapotban egy 15 lóerős teljesítményű Zonghsen-motorral építjük meg. Igény esetén Honda motorral is elkészítjük. Fontos tudnia, hogy ágaprítónk minden egyes alkatrészét (beleértve az aprítókéseket is) teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek.
A garat 200 x 150 mm, az aprítható gally vastagsága 7 cm + az Y-elágazások, az apríték hossza 20 – 25mm között változik. Nagy külterületeken gyors, megbízható és elképesztően hatékony társ lehet: gépünk 4-5 m3/óra teljesítményre is könnyedén képes lehet egy olyan gazdaságban, vagy vállalkozásnál, ahol összeszokott csapat dolgozik és precíz a munkamenet (pl. a gallyakat előkészítik).

Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?

Röviden!
Környezetbarát, ideértve a belsőégésű motorokat amit használunk és a meghajtásban a lendítő kereket ami köztudottan nagy energia tárolására alkalmas így minimálisra csökkentve a káros anyagok kibocsátását, időtálló masszív strapabíró vázszerkezet és forgó-kopó alkatrészek(nem tömegcikk és nincs tervezett elavulás, így nem kell újra és újra legyártani ugyanazt a gépet egy azonos feladatra ezzel kímélve a környezetünket!)

Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?

Tavaszi metszések, elburjánzott kertek rendbetartása, veszélyes fakivágás alpin technikával foglalkozó cégek számára ajánljuk.

Ha tetszik ez a pályamű, oszd meg: