Pályázat: 2024

ANSA 2000 SO palack rendező gép

A tervező neve

Berger Sándor
  • Cégnév: ANSA Bt.
  • Tel.: +36 30 2499505
  • E-mail: sandor.berger@ansa-pack.hu
  • Web: www.ansa-pack.hu

Kategória

Vegyipari gépek

A gép funkciója

ANSA 2000 palack rendező gép műanyag, fém palackokhoz, minden olyan iparágba és felhasználásra, ahol ezeket a palackokat töltik. A töltősorok első gépei az ANSA palackrendező gépek. Szekunder orientációval és tisztítóberendezéssel egészíthető ki, amely antisztatizál és elszívja a szennyeződést a palackok belsejéből. A világ nagy gyógyszergyáraiban dolgoznak a gépeim minden földrészen. Ez a nagyméretű gépünk egy másodlagos szervó fordító egységgel van ellátva. Kamerával megnézi, hogy a palack fogantyúja hol van (elül, vagy hátul).
Ha elöl van, akkor egy szervómotoros fordító egység 180 fokkal elfordítja a palackot. Így minden palack azonos pozícióban érkezik a töltő- és címkéző gépekhez.

Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?

Abban különbözik a többi hasonló funkciójú géptől, hogy olyan alkatrészekkel van szerelve, amelyeket a világ bármely pontján a legnagyobb elektronikai cégek termékei közül el lehet érni. Nagyon vigyázunk az alkatrészek minőségére a kiválasztásnál. Olyan magas szintű vezérlőrendszerrel van ellátva, amely egyértelműen segítséget nyújt a gépkezelőnek, mindenre felhívja a figyelmet. Minden gépünk a töltősorhoz integrálható.
Nagyon gyorsan át lehet állítani más méretű palackokra is. (Akár 11 féle palackra is.)

Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?

Az élelmiszeripar, gyógyszeripar magas higiéniai követelménye, az emberi erőforrás kiváltása.

Ha tetszik ez a pályamű, oszd meg: