Archívum: 2023

10 Tepsis Reinhardt sütő

A tervező neve

Reinhardt
  • Cégnév: Reinhardt-91 Kft
  • Tel.: +36 70 930 9529
  • E-mail: cukraszkemence@gmail.com
  • Web: https://reinhardtsuto.hu

Kategória

Gyártógépek: azaz a rész- vagy készterméket előállító gépek

A gép funkciója

Az energiatakarékos ipari sütő.

Célunk, hogy a cukrászok, pékek munkáját az általunk készített termékkel megkönnyítsük, növeljük a hatékonyságot és a szolgáltatás minőséget.
A fenntartható fejlődés alapja az újrahasznosítható anyagok felhasználása a gyártás során, valamint az időtállóság, mely magában foglalja a magas műszaki minőséget és a minőségi alapanyagot. A termék tartósságához szintén hozzájárul a javíthatóság és az alkatrészellátás. A sütőink maximális teljesítmény mellett is energiatakarékosan műkődnek ezzel minimalizáljuk a környezeti terhelést.

zárt 100% rozsdamentes sütőtér, úgynevezett keszon kamra
100% rozsdamentes hőcserélő (maghőmérséklet 550°C)
automatizált vezérlés
szabályozható, magas légáramú légkeverés
automatikus tepsi forgatás
programozott gőzölés 1,5 L / perc
100 mm-es magas sűrűségű ásványgyapot szigetelés
szigetelt ajtó, két darab 6 mm vastag biztonsági üveg és 80 mm zárt légrés
egyedi letisztult megjelenés
akár 600 mm x 800 mm-es tepsimért
sütő méret:1160 mm x 1160 mm x 2100 mm
elektromos és gáz üzemű kivitelben is elérhető

Mitől más ez a gép, mint a többi hasonló ipari megoldás?

A Reinhardt sütő több szempontból is különbözik a többi ipari sütőtől.
Sütőink rendkívül sokoldalúak, finom pékárú és pékáru sütésére is kiválóan alkalmas a a szabályozható nagy mennyiségű automata gőzfunkcióval, melyet egyedileg tervezünk. Az új generációs sütőinket úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentsék az energiafogyasztást.
Általunk tervezett 100%-ban rozsdamentes rozsdamentes bordázott fűtőbetétek. A fűtőszálak összes hossza több, mint 14,5 méter, melyek zárt rendszerben úgy helyezkednek el, hogy a lehető leghatékonyabban adják le a hőt magas légáram mellett. Emellett a 100 mm, magas sűrűségű hő és hangszigetelt lépésálló ásványgyapotból és a 14 mm irányított légréssel ellátott szigetelés, ami a piacon egyedülállóvá teszi a sütőinket.
A gondosan tervezett szigetelésnek és a teljesen zárt rendszernek, úgynevezett keszonkamrának köszönhetően a fűtőbetétek csak szakaszosan üzemelnek, melyet a saját fejlesztésű szoftverünk felügyel.
A tökéletesen egyenletes sütés nem jöhet létre az automata forgó regál és a szintén automata egyirányú légáram nélkül, amit a sütőben 1090 mm hosszan precízen szabályozhatunk. A sütőtér teljes egészében rozsdamentes zárt rendszer. Az ajtónyitásra automatikusan kikapcsoló légáram és a sütőtér különleges kialakításának köszönhetően hosszas ajtónyitás mellett sem esik le drasztikusan a hőmérséklet.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet, milyen problémát old meg?

A Reinhardt sütőt eredetileg a cukrászok igényeinek figyelembevételével alkották meg. Az ipari sütők piacán azonban az elmúlt évtizedekben számos kiforratlan dolog várt megoldásra, amelyek mentén a Reinhardt sütőt folyamatosan fejlesztettük.
Megbízhatósága tette ismerté, de az automatizált funkciói, amik valóban áttörést hoztak számunkra. A hagyományos ipari sütők mellett jelenleg is egy cukrász áll és forgatja a tepsiket mellyel igyekeznek egyenletes sütést elérni egyszerre 3 maximum 5 tepsivel. Mi 6-10-16 tepsis sütőket gyártunk, melyeket természetesen igény esetén nevelhetünk. Az új, magasabb rezsiárak miatt egyre fontosabb az energiahatékonyság a vállalkozások számára. Az energiahatékony Reinhardt sütők, jelentős megtakarítást eredményezhetnek a villanyszámlán és rövid távon is megtérülhetnek az energiapazarló korszerűtlen ipari társaikkal szemben. Valamint, de nem utolsó sorban a finom pékáru és az újabb minőségi egészség-centrikus alapanyagok kényesek a sütésre. Nagy mennyiségben egyenletes sütést és minőséget kihívás készíteni.

Ha tetszik ez a pályamű, oszd meg: