Kiállító

Linamar Tervező és Gyártó Központ

Üzenet a látogatóknak

A legnagyobb autóipari cégeket a legmagasabb technológiai színvonalon kiszolgáló Linamar Hungary Zrt. részeként Békéscsabán, a Precision Part Manufacturing gyáregységen belül, mégis szinte önálló szervezeti egységként működik a Linamar Tervező és Gyártó Központ. A belső ellátással és külső megrendelésekkel egyaránt foglalkozó részleg a tervezéstől, a gyártáson és beüzemelésen keresztül, az utólagos karbantartásig minden folyamatot lefed. Vállaljuk célgépek, manipulátorok, robotcellák tervezését; robot- és PLC-programozást; komplett gyártósorok automatizálását; a forgácsoló, fröccsöntő szerszámok, munkadarab-befogó és hegesztő készülékek, egyedi alkatrészek tervezését és gyártását; mindemellett a szerszámtervezést, a keményfém forgácsoló szerszámok élezését, bevonatolását; illetve az ezekhez kapcsolódó karbantartást és szervizszolgáltatásokat.

Egyedi tervezésű és gyártású megoldásainkkal a partnereink olyan berendezésekhez jutnak, amivel stabil gyártási rendszert tudnak kialakítani. Az első gondolattól az átadás pillanatáig biztosítjuk a megfelelő projekt menedzsmentet, ami a siker egyik záloga.

Ha ön is tovább szeretné növelni a versenyképességét, keressen fel bennünket. A Gépész Szalonban személyesen is találkozhatunk!

Kontaktszemély

Kardos Dániel

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz: