Kiállító

Konkoly Electro Kft.

Üzenet a látogatóknak

„Modern gyártási technológiákhoz biztosítunk eszközöket, amelyek tartósan a jövő fejlődését és generációját szolgálják.”
Konkoly Szabolcs
Tulajdonos, Ügyvezető igazgató
Jászberényi székhelyű vállalkozásunk 21 éve alakult, az évek alatt egyre erősebb és biztosabb szerepet betöltve a Jászság, ezáltal Magyarország gazdaságában. A piacon eltöltött évek alatt mára kiforrott szolgáltatási palettával rendelkezünk, magyar és nemzetközi megrendelőket is magunk mellett tudva.
Az egyedi célgépek tervezésével és gyártásával egy folyton fejlődő és fejlődést kívánó iparág szereplői lettünk, ahol tudásunk legjavát nyújtjuk.
Technikai és gazdaságossági szempontok szerint optimalizáljuk a tervezést, hogy célgépeink megfeleljenek Ügyfeleink által támasztott egyedi elvárásoknak. Szakmai csapatunk megvizsgálja a megoldásra váró feladatot, Ügyfelünkkel közösen kialakítjuk a leghatékonyabb gyártási folyamatot. Részletes, minden tekintetben teljes dokumentációt készítünk, hogy Ügyfelünk és csapata minden kérdésére választ kapjon a helyszíni beüzemelés után is. A garanciális időben és időn túl igény szerint távfelügyeletet biztosítunk.
Célgépgyártás során alkalmazott technológiák
•Csavarozás (robotos, manuális, lineáris)
•Préselés (kis alkatrészek, maximum 1 tonna)
•Diszpenzálás (egy- illetve kétkomponensű)
•Konvejor pályák (palettás, hevederes, láncos)
•Robot automatizálás (csavarozó, pakoló, ellenőrző)
•Hegesztés (ponthegesztés, robotos hegesztés)
•Forrasztás
•Tesztelő állomások (kamerás, szenzoros mérés, darabérzékelés)
•Komplett szereléstechnológiát megvalósító gyártócellák

EU-ROLLER
Speciális, szélsőséges üzemi körülmények között is hosszú élettartamú görgők gyártása.
A görgőtípus – melynek licencével társaságunk rendelkezik – már többéves megbízható működést produkált elsősorban Dél-Afrika bányáiban.
Az EU-ROLLER márkanéven forgalomba kerülő termékeinkkel jelentős beszállítói kívánunk lenni a bányaiparnak, hulladék-feldolgozóknak erőműveknek és más, külszíni, vagy poros technológiát alkalmazó cégeknek.

Az általunk használt technológiák pontos ismerete, a hosszú évek óta jól együtt dolgozó csapat és a szolgáltatásunk minősége az, ami kiemeli cégünket a hasonló profilú versenytársak közül.

Kontaktszemély

Konkoly Szabolcs

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz: