Kiállító

Schneider Electric Zrt.

Üzenet a látogatóknak

Schneider Electric az Ön partnere digitális, hatékony és fenntartható gépek építésében

A Schneider Electric globálisan vezető szerepet tölt be az energiaelosztás és az automatizálás területén integrált megoldásaival, egyesítve az energiaellátást, az ipari automatizációt és a szoftvereket az Ipar 4.0 jegyében. 

Gépgyártók számára széleskörű ipari automatizálási megoldásokat és vezérlőrendszereket kínál az ipar területén használt egyszerű gépekhez vagy komplex folyamatirányitási alkalmazásokhoz.

A vállalat kínálatában minden gépgyártó megtalálja a saját alkalmazásához – legyen az egyszerű, vagy kritikus –  a megfelelő automatizálási termékeket a nyomógomboktól a frekvenciaváltókon át a PLC-ig és szervó megoldásokig. Minden termékkategóriában elérhető az alap igényeket kiszolgáló, megbízható és tartós eszközök; a magas műszaki igényeket kielégítő termékek és a prémium megoldások egyaránt.  Célunk, hogy partnereink digitális transzformációját támogassuk, közösen érjük el szoftvercentrikus automatizációt AVEVA, illetve EcoStruxure szoftveres alkalmazásaink segítségével.

A Schneider Electric 1991 óta van jelen Magyarországon. A hazánkban mintegy 2300 főt foglalkoztató társaságnak jelenleg négy gyára és egy logisztikai központja van Magyarországon. Emellett Budapesten működik az Értékesítési, valamint Energia- és Fenntarthatósági egység. A társaság globális pénzügyi és beszerzési szolgáltatásokat nyújtó szervezetének szintén a magyar főváros ad otthont.

A vállalat 2022 szeptemberében jelentette be, hogy 16 milliárd forint értékű beruházással új gyártó üzemet épít Dunavecsén, ahol várhatóan 2024-ben indul meg a termelés.

Kontaktszemély

Rákosi Ádám - Mérnökértékesítő – gépgyártói csatorna​

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz: