Kiállító

CAD-Terv Mérnöki Kft.

Üzenet a látogatóknak

Személyre szabott digitalizációs megoldások
https://www.cadterv.hu/

Több, mint 25 éve amikor elindult vállalkozásunk a tervezés és a fejlesztés volt a fő területünk, ami a mai napig a gerincét képezi a tevékenységünknek. Erre épül a konzultációs szolgáltatásunk, amelynek az alapjait a Dassault Systems és a Siemens PLM termékei alkotják. Mára a fejlesztési szolgáltatások mellett személyre szabott digitalizációs megoldásokat nyújtunk partnereinknek. Nem licenckulcsokat árulunk, hanem olyan kulcsrakész megoldásokat, amivel az ügyfeleink a lehető leggyorsabban elkezdhetik a fejlesztési munkát. A digitalizációs megoldásaink része, hogy olyan automatizmusokat építsünk be a fejlesztési folyamatunkba, amivel időt, energiát, takaríthatunk meg, és minőségi termékeket állíthatunk elő.

Megoldásaink a jövő vállalatainak:
Mérnöki szolgáltatások (https://www.cadterv.hu/mernoki-megoldasok/): Négy területen (innovatív termékfejlesztés, ipari automatizálás és készülékfejlesztés, logisztikai eszközök fejlesztése, légi-, hadi- és űripar) működve az iparban jelentkező igények jelentős részét képesek vagyunk lefedni. A Red Dot design díjas fejlesztő csapat az ötlet felmerülésétől a tervek részletezésén keresztül a sorozatgyártásig támogatja az ügyfeleket, legyen szó komplex termékfejlesztésről vagy kisebb, egyszerűbb projektekről.

3DEXPERIENCE – One Cloud Platform, Endless Possibilities – (https://3dexperience.cadterv.hu/) A platform használatával a folyamatok minden szereplője egy forrásból képes lesz az összes információt elérni, ami lehet műszaki vagy üzleti tartalom.

CATIA – SHAPE THE WORLD WE LIVE IN – (https://3dexperience.cadterv.hu/termekek/catia/) Az egyik leghatékonyabb és legszélesebb körben használt fejlesztő rendszer kiemelkedő felület-és alkatrészmodellezési képességekkel, nagy számú összeállítások hatékony kezelésével. Az automatizálási lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

Szimulációs megoldások – REVEAL THE WORLD WE LIVE IN – (https://3dexperience.cadterv.hu/termekek/simulia/) Az innovatív és hatékony termékfejlesztés kulcsa, hogy a szimulációra a folyamat részeként tekintsünk, már a koncepció megalkotásánál is. Így folyamatosan kézben tartható a termék viselkedése, s mindeközben biztosítható a magas minőség is.

Folyamatautomatizálás. (https://3dexperience.cadterv.hu/megoldasaink/folyamat-automatizalas/) A mérnöki gyakorlat során a tervezőrendszerekkel kapcsolatban számos egyedi igény merül fel, ahol arra van szükség, hogy a mérnöki szemlélet programozói tudással egészüljön ki. Ezeknek azok a megoldások, amit kezdetben a konstrukciós idő megtakarítása érdekében kezdünk el fejleszteni.

Hitvallásunk, hogy a digitalizációs törekvések megvalósítása során a Partnerek a szükséges és elkerülhetetlen átalakulási lépéseket kellemes élményként éljék meg. Ennek elengedhetetlen feltétele a Partnerek közötti kölcsönös bizalmon alapuló együttműködés kialakítása.

Kontaktszemély

Nadj István

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz: