Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
Találkozunk a Gépész Szalonban 2023. június 28-án!

Sajtóinformációk

Gépeket tervezel? Gépeket gyártasz?

Célgépépítő verseny

Van egy lehetőség, amellyel 2021-ben célgépépítőként, tervezőmérnökként, gépgyártóként egy kattintással ismertté válhatsz, megmutathatod a jól teljesítésedet, a kiváló gépedet úgy, hogy számos szakmai érdeklődőt elérsz, és nem teszel érte mást, mint mesélsz a gépedről, a tervedről, a prototípusodról olyan helyen, ahol kíváncsiak rád. Olvass tovább!

Egy mérnökcsapat tagja vagy, körös-körül tehetséges, ambiciózus mérnökökkel. A csapatotok elszánt és mindenre képes. Jó lenne valahogy kiemelkedni a többi mérnökiroda közül, hogy érdekesebbnél érdekesebb feladatokat kapjatok, bőség és hírnév kövesse a befektetett munkátokat. Merre induljatok?

Tapasztalt gépészmérnökként büszkén mutatod a gépeidet, mert tudod, hogy nagyon jók. Hogyan vidd a piacod elé, és hogyan győzd meg arról, hogy kiváló gépeket gyártasz, ha te gépész vagy, és nem marketinges?

Fiatal gépészmérnökként tele vagy ambíciókkal, tenni akarással, tettvággyal. A szakmai álmod, hogy ismert legyél, kíváncsiak legyenek a munkáidra. Mit tegyél, hogy megvalósuljon?


Nevezz a Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 versenyre!


Miért éri meg részt venni a célgépépítő versenyben?


A jelentkezéssel bekerülsz egy nívós versenybe, ahol az 5 kategória egyikében indíthatod a géped. Egy gépgyártó több géppel is indulhat a versenyen. A géped bármely iparág gépe lehet. A zsűri által kiosztásra kerülő díjakon túl egyéb nyereség is van számodra, mert a közönség elé visszük a pályaműveket.

Ipari termelők, ipari szereplők fogják megválasztani az év legjobban tetsző gépét, az év tervezőmérnökét és az év célgépépítőjét. Ez az első olyan verseny, ahol a közönségnek, konkrétan a piacodnak is nagy szerep jut, tehát könnyedén ismertté válhatsz, sok szakemberhez jut el információ rólad.

Mekkora elfoglaltságot jelent a pályázóknak a célgépépítő versenyben való részvétel?

Az elfoglaltság terhe fordítottan arányos a szándék méretéhez képest, ami a célodhoz visz. Ha eltökélt vagy, és elszánt, célba akarsz érni, akkor elenyészően kicsi. A nevezés online történik (gepedvanhozza.hu), mindent fel tudsz tölteni egy fiókba. A fiók egy részéből létrejön a közönségszavazás alapjául szolgáló pályamű-katalógus, a fiók másik részébe töltött mély, szakmai információk és adatok csak a zsűri számára lesznek elérhetőek.
Az egész folyamat a felkészültségedtől függ, de összességében nem vesz el tőled többet, mint fél óra.

  • A regisztráció és a pályázati anyag benyújtási határideje: 2021. április 21.
  • A díjátadó napot is írd be a naptáradba: 2021. június. 14.


Ki szervezi a célgépépítő versenyt, és miért?

A Gépipari Tudományos Egyesülettel karöltve, a TechMonitor magazin hasábjairól már jól ismert Chemplex Kft. tulajdonosaiként és ipari szereplőként –Kiss László és Sipos Sándor – eltökélten hisszük, hogy a hazai gépészmérnököknek szükségük van összefogásra, arra, hogy együtt, egy irányban mozogjanak, és egy pár hónapra a figyelem középpontjába kerüljenek.


És mi lesz a célgépépítő verseny után?

A versenyt a Gépész Szalonnal zárjuk 2021. június 14-én, a Millennium Házában, ahol a gépészszakma találkozót ad az ipari vezetőknek. Egy olyan szakmai napot rendezünk, ahol kellemes környezetben, nem feszengős, sokkal inkább szakmai-baráti hangulatban töltünk együtt néhány órát.

Itt kerül sor a díjátadóra, itt zárjuk le a közönségszavazást, egy kicsit használjuk majd a színpadot is, de az elképzelés az, hogy kezdjünk el baráti, szakmai kapcsolatokat építeni egymással, mert a legnagyobb tőkénk még mindig a kapcsolati hálónk.


Ott találkozunk! Szerintünk ne gondolkozz sokat. Csak nyerhetsz!

Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021
A jövőt építjük. GÉPED VAN HOZZÁ?
www.gepedvanhozza.hu