Kedves Pályázó!

Gratulálunk! A regisztrációd érvényes. Ezzel jelezted felénk a szándékod, hogy részt kívánsz venni a versenyben. Remek döntést hoztál! 

Még 3 lépés van a teljes pályázathoz: 

  1. Fiók létrehozása, amely a vezérlőpultod lesz, ahová feltöltheted a pályaműve(i)det
  2. Fiók nyilvános információinak a feltöltése, ezeket az információkat látják majd a honlap látogatói 
  3. A pályázati anyag feltöltése az elbírálók számára, ezeket az információkat kizárólag a zsűri éri el

Most hozzuk létre a fiókodat! Ehhez görgess a lap aljára és töltsd ki az adatokat. 

Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, minden mezőt tölts ki. Arra figyelj, hogy nagyon erős jelszót adj meg: pl. 2023@nyerniakarok_1 (legyen hosszú és írj bele speciális karaktereket)

Jegyezd meg a felhasználóneved és a jelszót, amit megadsz, mert ezek kellenek majd a továbbiakban minden egyes belépéshez! 

A fiókod, amit most létrehozunk, 2023. április 28-án éjfélig biztosan nyitva lesz a szerkesztésre, ami azt jelenti, hogy bármikor visszatérhetsz és módosíthatod az adatokat, de az után már nem! 

Néhány jó tanács a fiókodhoz:

HOZZUK létre a fiókodat!

Vezetéknév*
Keresztnév*
Felhasználónév*
Ékezeteket és speciális karaktereket nem használhatsz!
Email cím*
Jelszó*
A jelszó legalább 12 karakter hosszúságú legyen. A nehezebb kitalálhatóság érdekében tartalmazzon kis és nagy betűket, számokat, és különféle különleges karaktereket, mint pl.: ! " ? $ % ^ & ).
Jelszó megismétlése*

Ellenőrizd még egyszer, amiket beírtál és lépj be a fiókodba, kezdj el ismerkedni vele és töltsd ki az alap adatokat 3 munkanapon belül. A folytatásról se feledkezz meg: a szakmai anyagokról és a képekről. A végső módosítási határidő: 2023. április 28. éjfél   

A versennyel kapcsolatban minden lényeges eseményről e-mailben tájékoztatunk, de jó, ha követed a verseny Facebook oldalát is (Magyar Ipari Célgép Nagydíj), ahol egy helyen megtalálsz minden információt és ahonnan magad is meg tudod majd osztani a bejegyzéseket a követőid számára.

Sok sikert kívánunk a versenyhez, drukkolunk neked és ha kérdésed van, fordulj hozzánk bátran!

A szervezők

A verseny szervezői:

akik már biztosan a hazai célgépgyártás mellett vannak 2023-ban:

Médiapartnerek:

szakmai támogatók: