Kedves Pályázó!

Gratulálunk! A regisztrációd érvényes.

Ezzel jelezted felénk a szándékod, hogy részt kívánsz venni a versenyben. Remek döntést hoztál!

Még 3 lépés van a teljes pályázathoz:
  • Fiók létrehozása, amely a vezérlőpultod lesz, ahová feltöltheted a pályaműve(i)det. A fiókban további segítséget találsz a nevezéshez.
  • Egy pályamű feltöltésének két része van: az alapadatok kitöltésével és beküldésével a honlapon történő megjelenést biztosítjuk számodra.
  • A mmásik blokkban a pályázati anyag kerül feltöltésre az elbírálók számára. A megismert adatokat titokként kezeljük. A zsűri tagjai és a szervezők is titoktartási nyilatokozattal biztosítják a pályázókat a megismert adatok biztonságos kezeléséről.

Most hozzuk létre a fiókodat! Ehhez görgess lejjebb, kattints a Fiók regisztráció gombra ami elnavigál a pályázói felületre. 

Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, minden mezőt tölts ki. Arra figyelj, hogy nagyon erős jelszót adj meg: pl. 2024@nyerniakarok_1 (legyen hosszú és írj bele speciális karaktereket)

Jegyezd meg a felhasználóneved és a jelszót, amit megadsz, mert ezek kellenek majd a továbbiakban minden egyes belépéshez! 

A fiókod, amit most létrehozunk, 2024. április 30-án 13 óráig nyitva lesz a szerkesztésre, ami azt jelenti, hogy bármikor visszatérhetsz és módosíthatod az adatokat, de az után már nem! 

Néhány jó tanács a fiókodhoz:

  • A fiókod létrehozásakor olyan elérhetőséget adj meg, ahol a versennyel kapcsolatosan kereshetünk és elérünk téged.
  • Egy kép többet mond ezer szónál: törekedj arra, hogy a vizuális megjelenítés jó legyen, a képeid beszédesek, letisztultak legyenek, megfelelő környezetben.
  • A bemutatkozó szöveg megírásánál az legyen a legfontosabb szempont, hogy egy tízéves gyerek is megértse: igyekezz úgy fogalmazni, hogy azt egy nem szakmabeli is pontosan megértse - tudod, nem olvassuk könnyen más szakterületek bonyolult szövegeit.
  • Legyen rövid, lényegretörő.
  • A jobb megértés és a géped bemutatása érdekében készíts videót a gépről: ez segíti a tájékozódást az érdeklődők számára és a zsűri is kedveli a videós bemutatásokat. A videódat töltsd fel a youtube-ra és tedd láthatóvá. A youtube linket aztán könnyedén bemásolhatod az adott cellába.
  • Copyright 2024 Minden jog fenntartva
Adatvédelmi Tájékoztató Impresszum