Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
A látogatói regisztráció 2023. június 20-ig lehetséges.

Ultrahangos mosósor

A tervező neve(i)

Kun János – 3Dben Kft. – gépész tervező / Papp László – Obstyza Bt. – technológiai és villamos tervező, gyártó

Kategória

Teljes gyártósorok, üzemi-, kisüzemi technológiák

Iparág

Ipari tisztítástechnika, sorozat- és tömeg-gyártott kis méretű alkatrészek mosási technológiája.

Email cím:

info@3dben.hu

Telefonszám

+36203455317

Weboldal

www.3dben.hu

További információk a gépről

A gép funkciója

A korrózióálló kivitelű berendezés szállítókeretekben, tálcákon elhelyezett kis méretű alkatrészek mosását és öblítését végzi több fokozatban ultrahang-generátorokkal ellátott mosó medencékben. A gép bemutatott változatában kézzel történik a tálcák behelyezése és kivétele, a további feladatokat automatikusan végzi el a gép: keretek medencékbe süllyesztése, mosás, öblítés elvégzése, keret kiemelés és léptetés.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

A keretek medencékbe történő berakása és kivétele egy időben történik minden medence esetén, nem szekvenciálisan, mint általában hasonló berendezéseknél. A tisztítás hatékonysága érdekében az átlagostól több medence is rendelkezik nagy teljesítményű ultrahangos tisztító egységekkel.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

Az alkatrész gyártás során felmerülő egyre szigorúbb tisztasági követelmények miatt kellett hatékonyabb tisztítási technológiát kidolgozni, és egyben megnövelni a tisztítási kapacitást is.