Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
Találkozunk a Gépész Szalonban 2023. június 28-án!

Tetőző és címkéző gép

A tervező neve(i)

MechatroEngineering Kft.

Kategória

Teljes gyártósorok, üzemi-, kisüzemi technológiák

Iparág

Termelőipar

Email cím:

info@mechatroengineering.com

Telefonszám

+36709536841

Weboldal

www.mechatroengineering.com

További információk a gépről

A gép funkciója

A gép elsődleges funkciója, hogy az érkező különböző anyaggal teli vödröket tetővel, és egy A4-nyi méretű címkével elásson. A tetők egy kialakított dupla tetőtárban (többféle tető kezelés) találhatóak, innen automatikusan felvételvételre és átszállításra kerülnek a tetőzési pozícióba. Ezzel párhuzamosan a darabos címkékre ragasztó felhordása történik (címketárból való darabos kivétel, ragasztóhengeren történi átvezetés), majd egy felhelyező mechanika a vödör oldalára nyomja a címkét. A folyamat végén tetőrászorítás, és kiadói térbe történő szállítás történik.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

Az ügyfél kérésére minimális helyen került kialakításra ez a többfunkciós gép, ezzel együtt ilyen komplexitású és termékkihozatalú gép a piacon ismereteink szerint nem található meg.

A piacon legjobb tudomásunk szerint nincs még egy ilyen berendezés, amely ilyen méretben (~3m2), többféle címkét és vödörtetőt képes egyszerre kezelni.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

Ciklusidő csökkentés, több gyártási lépés egy helyre való integrálása. Az ügyfél szerette volna a múltban 3 külön folyamatot egy folyamatba integrálni, ezáltal gyártási időt és hibaselejt arányt csökkenteni.