Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
A látogatói regisztráció 2023. június 20-ig lehetséges.

RS-Pack csomagológép

A tervező neve(i)

Borda Norbert, Pintér László

Kategória

Gyártógépek: azaz a rész- vagy készterméket előállító gépek

Iparág

Csomagolás-technológia

Email cím:

info@tozeg-viragfold.hu

Telefonszám

+36309051577

Weboldal

https://rs1pack.com/?lang=hu

További információk a gépről

A gép funkciója

A gép elsősorban nagy térfogatú ömlesztett termékek csomagolására lett kifejlesztve. (Virágföld, pellet, só, homok, kő, mulcs, stb)
A gép síkfóliából elkészíti a zsákformát, megtölti azt és lezárja. A töltés történhet súly és térfogat alapon. A gép folyamatos működésű, tehát a zsákkészítés során a fólia állandó sebességgel halad és a töltés és hegesztés folyamata van szinkronizálva.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

A gép nagy gyártási sebességre képes (az egyik leggyorsabb a piacon). 50 literes virágföld zsákokból 24db/perc, pellet 25kg zsákból 30 db/perc gyártási sebesség érhető el vele. Mindezt nagyon alacsony selejt és energia felhasználás mellett tudja.
A gép saját gyártóüzemben lett kifejlesztve, felhasználva több év gyártási tapasztalatát.
A gép rendelkezik egy egyedi energia-visszanyerő rendszerrel, amely miatt a működése kifejezetten energia hatékony.
Kiemelkedő még a gép karbantartás barát konstrukciója.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

A gép olyan gyártóknak jelent megoldást, akiknek nagy gyártási kapacitásra van szükségük. Szezonális termékek esetén (pl virágföld), amikor nagyon rövid időintervallumban kell legyártani az éves árumennyiséget. Egy nagyobb teljesítményű géppel a piaci rendelési folyamatok hektikussága minimális raktárkapacitás mellett is kielégíthető.