Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
A látogatói regisztráció 2023. június 20-ig lehetséges.

Robotkaros Maróegység

A tervező neve(i)

DSC2000Kft

Kategória

Gyártógépek: azaz a rész- vagy készterméket előállító gépek

Iparág

Fémmegmunkálás

Email cím:

info@dsc2000.hu

Telefonszám

70/6206671

Weboldal

www.dsc2000.hu

További információk a gépről

A gép funkciója

A fémszerkezetek megmunkálása során előfordulnak olyan megmunkálni kívánt felületek, amelyeket nehezen lehet megközelíteni. A robotkaros marógép képes nehezen megközelíthető alkatrész területeket megmunkálni, főként marni, és fúrni. A marógép vázszerkezete egy kifejlesztett acél váz, amelyen lineárisan mozog a robotkar, ezzel biztosítva az alkatrész melletti pozicionálást. A robotkarra felrögzített marófej a megfelelő helyen a meghatározott megmunkálást képes elvégezni.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

A merev vázszerkezet lineáris pályáján a robotkar közelebb tud pozícionálni az alkatrészhez, annak érdekében, hogy elérje a meghatározott részeket. A robotkar hat tengelyes elfordulásának köszönhetően a marófej képes a megfelelő pozícióban a feladatát ellátni.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

Acélszerkezet és gépgyártás során több esetben is szembesültünk azzal a problémával, hogy a megmunkálást nem tudtuk teljesen elvégezni, úgy, hogy az egy egyszerűbb feladatnak minősüljön.
A megmunkálni kívánt termékeken könnyebben végez el speciális marási feladatokat.