Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
Találkozunk a Gépész Szalonban 2023. június 28-án!

LUBFILTER MAGNESEP 200

A tervező neve(i)

Szabó Attila LUBFILTER Kft.

Kategória

Vegyipari gépek

Iparág

Minden olyan iparágban alkalmazható a LUBFILTER MAGNESEP szeparátor, ahol csővezetéken történő porszállítási technológiákat alkalmaznak. (vegyipar, élelmiszer ipar, műanyagipar, stb…)

Email cím:

info@lubfilter.hu

Telefonszám

+36 30 816 2858

Weboldal

www.lubfilter.hu

További információk a gépről

A gép funkciója

A beszállítás, tárolás, vagy a gyártás során képződő mágnesezhető fémszennyezők kivonására tervezett eszköz, mely nem gátolja a porszerű alapanyagok csővezetéken történő mozgását, anyagáramát.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

A szeparátor kis méretének köszönhetően a porszerű alapanyagszállítás során akár az alapanyagok bekeverés előtti utolsó technológiai állomása is lehet.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

A gumiabroncs gyártás során több előszűrőn is keresztül áramlik a korom, ennek ellenére gyakorta visszatérő probléma a bekevert alapanyag idegen fémtartalma. Ezt okozhatja a technológiai porszűrők utólagosan észlelhető felületmeghibásodása, de a gyártástechnológiai porszállító berendezésekből is válhatnak le fémszennyeződések, sokszor kisebb gépelemek, töretek. Ez a selejtgyártás problémája mellett biztonsági kérdéseket is felvet.