Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
Találkozunk a Gépész Szalonban 2023. június 28-án!

Kozmetikum töltősor

A tervező neve(i)

Kis Szabolcs

Kategória

Termék kiadagolás, beadagolás vagy csomagolás gépei

Iparág

Vegyipar

Email cím:

st@stautomatika.hu

Telefonszám

+36209833053

Weboldal

stautomatika.hu

További információk a gépről

A gép funkciója

A gépsor folyadékok volumetrikus kiszerelésére szolgál 50-1000ml térfogattartományban.
A megtöltött edényekre operátor helyezi fel a kupakot, amit automatikusan húz meg vagy pattint fel a gép. A kupak rögzítését követően a termék egy címkéző berendezésre kerül, ami oldalsó, felső, és körbefutó címkék felhelyezésére is alkalmas. A kész termékek gyűjtő asztalon halmozódnak, ahonnan kézzel csomagolja tovább a dolgozó.
A gépsor különleges adottsága, hogy palettás rendszerben már a telepítés során 12 féle csomagoló anyagra volt felkészítve és kb 60 féle lédigre. A paletták fix 150x100-as méretűek, amire a csomagolóanyagnak megfelelő 3D nyomtatott tájoló paletta testek kerültek. A géépsor így könnyen bővíthető további új csomagolóanyagokhoz.
Továbbá a töltőegységből két egyforma készült, melyeket gyorsan ki lehet cserélni a gyártósorban ezzel megspórolva az átálláshoz szükséges mosási folyamatot.
A gépen minden aktuátor pozíciója motorral beállítható és receptben menthető, ezzel is a gyors és egyszerű átállást segítve.
A gép alkalmas víz állagtól egészen krém állagig bármilyen kozmetikum töltésére, fűtött töltőegységének köszönhetően, akár szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotúakéra is.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

Rengeteg csomagolóanyag változat kezelése egy soron, költséghatékony bővítési lehetőséggel.
Gyorsan cserélhető töltőegység, az átálláskor szükséges mosás idejének megspórolására.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

Változatos termékek automatizált töltését oldja meg, gyors átállással.