Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
Találkozunk a Gépész Szalonban 2023. június 28-án!

HDSF cleaner Gamma V2

A tervező neve(i)

Varga József Viktor

Kategória

Gyártógépek: azaz a rész- vagy készterméket előállító gépek

Iparág

Autóipar

Email cím:

vargajv74@gmail.com

Telefonszám

06203593115

Weboldal

hdsfcleaner.com

További információk a gépről

A gép funkciója

Részecskeszűrő, alkatrész tisztítás. Új berendezésünk képes bizonyos feltételek fennállása esetén csak meleg vízzel tisztítani, mindenféle oldószer és adalékanyag hozzáadása nélkül.

2012. óta folyamatosan fejlesztjük – saját terveinken alapuló – részecskeszűrő tisztítás technológiánkat és berendezéseinket. A munka folyamatos, mivel a DPF technológiát is folyamatosan fejlesztik az autó gyártók. Mivel a gépet és technológiát saját magunk fejlesztjük, ezért a leghamarabb mi tudunk reagálni a szigorodó környezetvédelmi normáknak eleget tevő új emissziós technológiákra.

2012. óta gyűlő szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy az általunk végzett munka a legmagasabb minőségi követelményeknek megfeleljen. A folyamatos innovációval törekszünk a versenyképesség megőrzésére és arra is, hogy mindig egy lépéssel a külföldi gyártók és konkurens szolgáltatók előtt járnunk. Nagy gondot fordítunk arra, hogy az általunk bevezetett minőségbiztosítási rendszer segítségével mindig a legmagasabb szolgáltatást nyújtsuk.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

A gépet mi fejlesztjük és gyártjuk. Tehát magyar!
A fejlesztésünk folyamatos, mivel a DPF rendszerek is fejlődnek!
További előnyeink:
-Nincs korlátozva a tisztító gépünk befogadó képességének a hossza, akár 2,7 m hosszúságú DPF rendszernél is megbirkózik a gépünk egyben, szétbontás nélkül.
-Az autószerelő kollégáknak nem kell szakszerűtlen megoldásokat alkalmazniuk, amelyek későbbi problémákhoz vezethetnének.

 

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

Diesel részecskeszűrő és a precíziós alkatrésztisztítás igénye.