Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
A látogatói regisztráció 2023. június 20-ig lehetséges.

Előtömörített alupalack bála bontó készülék

A tervező neve(i)

Tardos Péter

Kategória

Gyártáselőkészítés gépei: alapanyag és nyersanyagfeldolgozás

Iparág

Hulladékfeldolgozás

Email cím:

tardos@tardos.eu

Telefonszám

+36209421337

Weboldal

www.tardos.eu

További információk a gépről

A gép funkciója

Az olcsóbb szállítás miatt előtömörített italos palackokat nem lehet megfelelően tömöríteni, mert a kész bála szétesik, így ez a gép a végleges feldolgozás előtt újra aprózza az alapanyagot, így lehetővé válik annak ipari minőségű tömörítése.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

A hasonló gépekhez képest a mienk rendelkezik egy hidraulikusan emelhető adagoló asztallal, amelyre a targoncával felhelyezett alapanyagot a gép kezelője a kezelőgomb megnyomásával egyszerűen a feldolgozó garatba ürítheti. Szorulás esetén lehetőség van a feldolgozó hengerek visszafelé járatására is, így a gép képes saját magát kiszabadítani.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

Az olcsóbb szállítás miatt előtömörített italos palackokat a megrendelőnk nem tudta megfelelően tömöríteni, mert a kész bála rendszeresen szétesett, ezért ez a gép a végleges feldolgozás előtt újra aprózza az alapanyagot, segítségével lehetővé válik annak az ipari tömörítése (méret, tömörség, adagolhatóság, elvárt tömeg, stb).