Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
A látogatói regisztráció 2023. június 20-ig lehetséges.

CO2 lézervágó gép – 100W

A tervező neve(i)

Koch Péter : Gépészet
Hegedüs Mihály : Villamos tervezés, Programozás

Kategória

Gyártáselőkészítés gépei: alapanyag és nyersanyagfeldolgozás

Iparág

A berendezés bármely iparágban használható. A jelenlegi lézervágásra alkalmas fej lecserélhető, akár tangenciális vágófejre vagy nagy fordulatszámú megmunkáló orsóra. Továbbá számtalan lehetőség közül lehet választani.

Email cím:

koch.engineering.kft@gmail.com

Telefonszám

+36/20/310 3525

Weboldal

További információk a gépről

A gép funkciója

Jelenleg megrendelő igényeihez igazítva. Berendezés szivacsozott bőr kárpitokat vág.
Asztal méretből eredően több típust is képes kezelni. Amelyik terméket behelyezik berendezés felismeri és annak a programja szerint indítja a vágást. Megtervezésre került a vágóasztal cseréje is, így az asztalcserével - ami automatizálható - a típusok száma tovább növelhető ( az asztalok kódolhatok).

Mitől más ez a gép, mint a többi?

Berendezés számtalan lehetőséget rejt magában. Fejek Cserélhetősége, méret paraméterek gyors változtathatósága egyedi igények szerint. A vezérlő 6 tengely kezelésére alkalmas.
Kézi kerékkel nullpontok felvehetők és tengelyek mozgathatók. Géphez nincs külön elszívó és hűtő egység ezek integrálva vannak igy kisebb a helyigénye.
5D megmunkálásra alkalmas 6 tengelyes vezérlő. A CNC nyelv a RS274/NGC szerint. Vezérlés PLC része egy siemens S7-1200 ami a vezérlővel Modbus kommunikációt folytat, a külvilág felé pedig a siemens 1200-as rendszer kommunikációs kártyái szerint (profiBUS, profiNET, RS232C)
A piaci szegmensében egyedi, mert a vonatkozó szabványoknak megfelel - nem import kinai termék és nem a nyugat-európai árszínvonalon gyártott berendezés. Egy gyártósorba bármikor beilleszthető, kommunikációképes más berendezésekkel (automata töltő-ürítő, felettes vezérlés).

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

Megrendelő igénye volt minél kisseb helyigény. Könnyen hozzáférhető vezérlő szekrények.
Bőr és műbőr vágása anélkül, hogy az megégjen, illetve egyszerre több típusú terméket is képes legyen befogadni.