Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
A látogatói regisztráció 2023. június 20-ig lehetséges.

Automata fűrészgép

A tervező neve(i)

Karczub József Macsuka Tamás

Kategória

Gyártáselőkészítés gépei: alapanyag és nyersanyagfeldolgozás

Iparág

Fémipar

Email cím:

karczub.jozsef@crs-europe.hu

Telefonszám

06305914017

Weboldal

crs-europe.hu

További információk a gépről

A gép funkciója

Kokilla öntéssel előállított fék fő munkahengerek tápfejeit vágja le a berendezés. 0.03mm pontossággal.A berendezés végtelen számú alkatrész típushoz tud alkalmazkodni ( egyedi vágási beállításokkal ), mivel minden fűrész sablon egyedi RFID-val van azonosítva. A berendezés a terméket minősíti kamerák segítségével illetve jelez ha nem megfelelő termék kerülne be a fűrész sablonba vagy ha kimozdulna fűrészelés előtt. 100% ban jó és jól elhelyezett terméket vág csak le a berendezés. Ami nem megfelelő azt vissza szállítja a beadó részhez. A beadás jelenleg operátor végzi, de alkalmas a berendezés robottal történő rakodásra is.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

Jelenlegi berendezések nem képesek minősíteni a terméket, nem ilyen pontosak , nem képes 15s ciklus időre. Nem jelez az operátornak ha rossz darab kerül a fűrész sablonba, akkor is levágja a terméket ha kimozdulna a sablonból így több selejt is képződik operátori hibából adódóan. A mi berendezésünk kiküszöböli ezeket az operátori hibákat.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

- Operátori figyelmetlenségből adódó selejt
- Sorjásodás a terméken
- Méret pontosság
- ciklusidő 15s / 3db
- forgácsmentesség
- kompakt méret