Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
Találkozunk a Gépész Szalonban 2023. június 28-án!

artSteel BMA-650

A tervező neve(i)

Fejes Illés

Kategória

Gyártáselőkészítés gépei: alapanyag és nyersanyagfeldolgozás

Iparág

Erdészet, kertészet

Email cím:

fejes@artsteel.hu

Telefonszám

06706103735

Weboldal

www.artsteel.hu

További információk a gépről

A gép funkciója

Az artSteel BMA-650 típusú aprító gép váz lemezének anyaga 5mm vastagságban készül lézerrel vágva és él hajlítva. Ez az eljárás tökéletesen pontos és precíz illesztéseket eredményez, így építjük masszívvá és időtállóvá minden egyes artSteel BMA-650 ágaprító gépünket.

4 + 1 késes kivitelben készülő gép lendkerekeinek összsúlya 65 kg, ami erőteljes nyomatékot állít elő. Ez által nem csak a motort kíméli, hanem a fogyasztása is a gyári érték alatt marad. A gép szívét alkotó motor mellett sem mehetünk el szó nélkül: alapértelmezett állapotban egy 15 lóerős teljesítményű Zonghsen-motorral építjük meg. Igény esetén Honda motorral is elkészítjük. Fontos tudnia, hogy ágaprítónk minden egyes alkatrészét (beleértve az aprítókéseket is) teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek.
A garat 200 x 150 mm, az aprítható gally vastagsága 7 cm + az Y-elágazások, az apríték hossza 20 - 25mm között változik. Nagy külterületeken gyors, megbízható és elképesztően hatékony társ lehet: gépünk 4-5 m3/óra teljesítményre is könnyedén képes lehet egy olyan gazdaságban, vagy vállalkozásnál, ahol összeszokott csapat dolgozik és precíz a munkamenet (pl. a gallyakat előkészítik).

Mitől más ez a gép, mint a többi?

Röviden!
Környezetbarát, ideértve a belsőégésű motorokat amit használunk és a meghajtásban a lendítő kereket ami köztudottan nagy energia tárolására alkalmas így minimálisra csökkentve a káros anyagok kibocsátását, időtálló masszív strapabíró vázszerkezet és forgó-kopó alkatrészek(nem tömegcikk és nincs tervezett elavulás, így nem kell újra és újra legyártani ugyanazt a gépet egy azonos feladatra ezzel kímélve a környezetünket!)

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

Tavaszi metszések, elburjánzott kertek rendbetartása, veszélyes fakivágás alpin technikával foglalkozó cégek számára ajánljuk.