Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
A látogatói regisztráció 2023. június 20-ig lehetséges.

Accessium eBuilding költséghatékony és biztonságos épület vezérlés, Ipar 4-5.0

A tervező neve(i)

Berende Péter – Accessium

Kategória

Teljes gyártósorok, üzemi-, kisüzemi technológiák

Iparág

Egy vagy több telephellyel rendelkező gyár, ipari terület, logisztikai központ, irodaház ahol fontos az épület energiatakarékos és költséghatékony üzemeltetése.

Email cím:

robert.kertesz@accessium.eu

Telefonszám

+36 30 835 76 93

Weboldal

www.accessium.eu

További információk a gépről

A gép funkciója

Az eBuilding megoldás automatikusan vezérli pl. az áramot, a riasztórendszert, a teljes, és a helyiségekre lebontott hűtés, fűtés vezérlést is a felhasználókhoz beállított egyedi vezérlések alapján.

Mitől más ez a gép, mint a többi?

Az eBuilding egyik fontos szempontja az energiahatékonyság. Az objektumokban lévő gépeink energiafogyasztása jóval kevesebb más rendszerekhez képest, azonos igényeket pedig kevesebb telepített eszközzel tudunk megoldani. Szervereink a felhőben vannak, melyek egyszerre több objektumot ki tudnak szolgálni, így a hatékonyság növelhető, az energiafogyasztás pedig csökkenthető. Az eBuilding képes együttműködni a riasztó, a hangosító, a kamera, a beléptető, az eEscape kirürítésfelügyelő és a BMS rendszerekkel.

Milyen ipari igény hívta életre a gépet?

Az épületek használata és kihasználtsága az utóbbi két évben jelentősen megváltozott. Újabb igények jelentkeznek az üzemeltetők részéről, és az épületek funkcióinak átgondolására és automatizálására van szükség. Az épületekben található helyiségek hűtés-fűtés vezérlését az energiahatékonyság jegyében szét kell választani, nem megengedhető a jövőben a használaton kívüli helyiségek energiapazarlása. A beléptető rendszerrel együttműködve, az objektumba való belépés-kilépés indítja a beállított funkciókat. A gép a vezérlések indításakor figyelembe veszi a felhasználó személyét, a jogosultságát, és az időt is. Ilyen vezérlés lehet pl.:
-Érkezéskor/távozáskor a riasztórendszer teljes vagy részleges kikapcsolása/bekapcsolása, felhasználóhoz egyedileg programozva,
-Érkezéskor/távozáskor a felhasználóhoz beállított helyiség hűtés/fűtés vezérlés indítása, áramtalanítás stb.,
-Áram fel/lekapcsolása a beállított vezérléseknek megfelelően,
-Gépek indítása/lekapcsolása a beállított vezérléseknek megfelelően.

A felhasználókhoz beállított vezérlés távolról, telefonról, a jogosultsági szint ellenőrzése után is indítható.