Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
Találkozunk a Gépész Szalonban 2023. június 28-án!

Weidmüller Kft.

Cég neve/ termék neve/ szolgáltatás neve:

Weidmüller Kft.

Kontaktszemély

Szabó István

Üzenet a látogatóknak

Nagy múltú szakértőként világszerte számtalan különböző termékkel, megoldással és szolgáltatással támogatjuk ügyfeleinket és partnereinket az ipari környezetben megvalósuló, energiával, jelekkel és adatokkal kapcsolatos alkalmazások terén.

Autógyártás, áramtermelés vagy vízgazdálkodás – egyik sem létezhet elektronika és elektromos csatlakozások nélkül. A mai, egyre nemzetközibbé váló, folyamatos technológiai fejlődés által meghatározott világban az új piacok megjelenése egyre összetettebb követelményeket támaszt a vállalatokkal szemben. Új, változatosabb kihívásoknak kell megfelelni, és ezekre nem csupán a legmodernebb technológiákat alkalmazó termékek jelentik a megoldást. Ha energiáról, jelekről és adatokról, igényekről és megoldásokról vagy elméletről és gyakorlatról van szó, a kulcsszó a „kapcsolat”. Az ipari kapcsolatokhoz pedig csatlakozások kellenek. Mi pontosan ezt nyújtjuk az Ön vállalkozásának.

Iparágak, amelyekben otthon vagyunk

Ipari környezetünkben körbevesznek minket a csatlakozások, amelyeket létre kell hozni, ellenőrzés alatt kell tartani és optimalizálni kell. A legfontosabb célunknak tartjuk, hogy mindig a lehető legjobb csatlakozást tegyük elérhetővé. Ez nem csupán termékeinkben mutatkozik meg, hanem az általunk ápolt emberi kapcsolatokban is: Ügyfeleinkkel szoros együttműködésben olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek az adott ipari környezetben felmerülő minden követelménynek megfelelnek.

Industry 4.0 és digitalizáció

Az egyéni igényekre szabott, kiemelkedően rugalmas és önszabályozó termelőegységek még az Industry 4.0 által fémjelzett korunkban is gyakran álmodozásnak tűnnek. A Weidmüller progresszív gondolkodóként és úttörőként már most olyan konkrét megoldásokat kínál, amelyekkel a gyártóvállalatok felkészülhetnek „az ipari eszközök internetjének” világára és a biztonságos felhőalapú termelésirányításra anélkül, hogy a teljes gépparkjukat modernizálniuk kellene.

 

Email cím:

istvan.szabo@weidmueller.com

Telefonszám

+36 30 397 06 45

További Kiállítók és Szponzorok