Számítunk a véleményedre, hiszen a választásod most egy pályázónak sokat ér! Elindult a közönségszavazás. Add le a voksod 2023.06.28. délig!
A látogatói regisztráció 2023. június 20-ig lehetséges.

Bosch Rexroth Kft.

Cég neve/ termék neve/ szolgáltatás neve:

Bosch Rexroth Kft.

Kontaktszemély

Üzenet a látogatóknak

A Bosch Rexroth a hajtás- és vezérléstechnika egyik vezető szállítójaként világszerte hatékony, erőteljes és biztonságos gépipari megoldásokat kínál, legyen szó bármilyen típusról vagy méretről. A vállalat a mobil alkalmazások, a gépipari alkalmazások, a tervezés és a gyártásautomatizálás piaci szegmenseiben egyesíti világszintű alkalmazástechnikai tapasztalatát. A Bosch Rexroth intelligens komponensei, testreszabott megoldásai és szolgáltatásai útján alakítja ki a teljes mértékben hálózatba kapcsolt alkalmazásokhoz szükséges környezetet.

A Bosch Rexroth a hidraulika, a villamos hajtások és vezérlések, a hajtómű-technológia és a lineáris mozgatás- és szereléstechnika, továbbá az IoT-szoftverek és interfészek területein kínál ügyfeleinek megoldásokat. Az Engineering to Order portfólióban kínálnak többek között szállítópályarendszereket a hozzátartozó liftekkel, amik teljes mértékben konfigurálhatóak. Az olyan eszközök, mint az online konfigurálható szervoprések és komplett manipulátorok pedig a cég Smart MechatroniX termékcsaládjának részeként nyújtanak forradalmi megoldást számos feladat költséghatékony elvégzésére.

A vállalat több mint 80 országban rendelkezik telephellyel, több mint 32 000 munkatársat foglalkoztat, és 2022-ben kereken 7,0 milliárd euró árbevételt ért el.

További információk: www.boschrexroth.hu

 

Email cím:

Telefonszám

További Kiállítók és Szponzorok