Ismered már a mottónkat: A jövőt építjük.

Örömmel látjuk, hogy te is. 

Jó úton jársz ahhoz, hogy új ügyfeleket ismerj meg! A Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2023 díjátadó napja, a Gépész Szalon remek lehetőség lesz számodra. Egy olyan kellemes hangulatú, inkább baráti összejövetelhez, egy igazi szalon-hangulathoz illeszkedő rendezvényt szervezünk, ahol a gépész szakma találkozik az ipari szereplőkkel. 

A Gépész Szalonba 2023. június 28-án 200-300 erős ipari szereplőt várunk. 

Az alábbi kérdések megválaszolásával segíts nekünk megérteni, hogy mik a terveid, az elképzeléseid szponzorként/kiállítóként és a válaszaidnak megfelelően – az érdekeidet figyelembe véve – dolgozzuk ki számodra azt a megjelenési formát, amely a legközelebb visz a céljaidhoz. 

Töltsd ki az űrlapot, ezzel meg is történik a regisztráció első lépése, azaz jelzed az érdeklődésedet és a szándékodat, hogy kiállítói/szponzori minőségben szeretnél figyelmet kapni a Gépész Szalonban. A válaszaidról másolatot küldünk az általad megadott e-mail címre. 

Várunk a csapatban!

  • Végül engedd meg, hogy kezeljük az adataid

A kérdőívben választható felületek jobb megismeréséhez az alábbiak segítenek:

Mi az a kiállítói szalon?

A Gépész Szalon rendezvényen lehetőségünk van kisebb kiállítói tárgyalókat létrehozni, amelyek a látogatói térben lesznek és mintegy kiállítói helyként szolgálnak. Egy asztalt és székeket biztosítunk, hogy kényelmes tárgyalót rendezz be, ahol fogadhatod az érdeklődőket. A kiállítói tárgyalók korlátozott számban érhetők el.  Ha ezt a lehetőséget választod, mindent elkövetünk azért, hogy a székeid a nap legtöbb idejében foglaltak legyenek és releváns partnerekkel tárgyalj. 

Mit jelent az, hogy a logó vagy az üzenet minden nyomtatott felületen megjelenik?

A verseny és a rendezvény nyomtatott sajtóban is megjelenik. Ezekben a print anyagokban feltüntetjük a logódat. A Gépész Szalonra egy kiadvánnyal készülünk, amely a rendezvény katalógusa lesz. Ebben egy felületet a rendelkezésedre bocsájtunk. 

A helyszínen, a Gépész Szalonban egy sajtófal előtt készítjük el az év pályázóival és szponzoraival az interjút, amely szintén a print megjelenések részét képezi.   

 

Mit jelent a látogatói büfé-pass?

A látogatók a vendégeink lesznek 2 kávé, 2 üdítő és 2 sós/édes snack elfogyasztására a nap folyamán. Ehhez feljogosító eszközt adunk minden egyes látogatónak (karszalag vagy kupon) – ez a felület tartalmazhatja az üzenetedet. Egy támogató számára tartjuk fenn ezt a lehetőséget.

Mit jelent a látogatói-badge?

A badge az a névvel, cégnévvel ellátott nyakba akasztható azonosító, amelyet megérkezéskor mindenki átvesz a regisztrációnál és a nap folyamán viselni fog. Ezen is el tudjuk helyezni az üzenetedet, és ezt a felületet is egyetlen támogatónak szeretnénk adni. A pántján minden szponzor logója szerepel majd. 

Mit jelent az, hogy a print katalógusban kérek nagyobb hangsúlyt?

A print katalógus a Gépész Szalon rendezvény, a verseny katalógusa lesz. 3000 példányban készül el, amelyet a rendezvényen a látogatóknak a regisztrációkor átadunk, a TechMonitor szaklap mellékleteként kiküldünk a TechMonitor gépgyártó/ipari termelő olvasóinak. A katalógusban van lehetőség nagyobb felület foglalására is.

Mi az a látogatói ajándékcsomag?

Érkezéskor egy emblémázott mappában vagy táskában minden résztvevőnek átadjuk a verseny nyomtatott katalógusát. Ebben a csomagban  elhelyezheted az üzenetedet, az ajánlatodat, a reklámtárgyadat. Készülj úgy, hogy ha ezt választod, 2-300 csomagba tudj tenni anyagot és azt juttasd el hozzánk a szervőirodába 2022. május 15-ig. (Chemplex Kft. 1107 Budapest, Ceglédi út 30.) 

Mit jelent az, hogy egy versenykategória fődíját lehet felajánlani?

Kiválaszthatod a számodra inkább releváns nevezési kategóriát és az első helyezett számára biztosíthatod a fődíjat. A kiírásban szereplő kategóriák győzteseit szakmai zsűri nevezi meg. 

A Chemplex 1.000.000 Ft eszközbeszerzési keretet ajánl fel a közönség által megválasztott legjobb célgép gyártójának, akit a közönség választ meg. A zsűri a pályamunkák alapján megjelöli “Az év tervezője 2022” cím nyertesét is. 

A közönségdíjas nyertes számára láthatod, hogy van pártfogó, várjuk a többi kategória pátfogóját is.    

Mit jelent az, ha színpadidőt választasz?

Azt jelenti, hogy a Gépész Szalonban, a díjátadó napján biztosítjuk számodra 10-15-20 percre a figyelmet, ahol megszólíthatod a célközönséget. A színpadidőt érdekes szakmai előadással töltsd ki inkább, kerüljük az értékesítési célú előadást.

A verseny szervezői:

akik már biztosan a hazai célgépgyártás mellett vannak 2023-ban:

Médiapartnerek:

szakmai támogatók: