Kiállító

Weidmüller Kft.

Üzenet a látogatóknak

Nagy múltú szakértőként világszerte számtalan különböző termékkel, megoldással és szolgáltatással támogatjuk ügyfeleinket és partnereinket az ipari környezetben megvalósuló, energiával, jelekkel és adatokkal kapcsolatos alkalmazások terén.

Autógyártás, áramtermelés vagy vízgazdálkodás – egyik sem létezhet elektronika és elektromos csatlakozások nélkül. A mai, egyre nemzetközibbé váló, folyamatos technológiai fejlődés által meghatározott világban az új piacok megjelenése egyre összetettebb követelményeket támaszt a vállalatokkal szemben. Új, változatosabb kihívásoknak kell megfelelni, és ezekre nem csupán a legmodernebb technológiákat alkalmazó termékek jelentik a megoldást. Ha energiáról, jelekről és adatokról, igényekről és megoldásokról vagy elméletről és gyakorlatról van szó, a kulcsszó a „kapcsolat”. Az ipari kapcsolatokhoz pedig csatlakozások kellenek. Mi pontosan ezt nyújtjuk az Ön vállalkozásának.

Iparágak, amelyekben otthon vagyunk

Ipari környezetünkben körbevesznek minket a csatlakozások, amelyeket létre kell hozni, ellenőrzés alatt kell tartani és optimalizálni kell. A legfontosabb célunknak tartjuk, hogy mindig a lehető legjobb csatlakozást tegyük elérhetővé. Ez nem csupán termékeinkben mutatkozik meg, hanem az általunk ápolt emberi kapcsolatokban is: Ügyfeleinkkel szoros együttműködésben olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek az adott ipari környezetben felmerülő minden követelménynek megfelelnek.

Industry 4.0 és digitalizáció

Az egyéni igényekre szabott, kiemelkedően rugalmas és önszabályozó termelőegységek még az Industry 4.0 által fémjelzett korunkban is gyakran álmodozásnak tűnnek. A Weidmüller progresszív gondolkodóként és úttörőként már most olyan konkrét megoldásokat kínál, amelyekkel a gyártóvállalatok felkészülhetnek „az ipari eszközök internetjének” világára és a biztonságos felhőalapú termelésirányításra anélkül, hogy a teljes gépparkjukat modernizálniuk kellene.

 

Kontaktszemély

Szabó István
  • +36 30 397 06 45
  • istvan.szabo@weidmueller.com
  • www.weidmueller.hu

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz:

  • Copyright 2024 Minden jog fenntartva
Adatvédelmi Tájékoztató Impresszum