Kiállító

VERDER Hungary Kft.

Üzenet a látogatóknak

A vezető szivattyúgyártó specialista.

1959 óta szenvedélyünk a szivattyú! Kiterjedt disztribúciós hálózatunk, valamint 27 telephelyünk segítségével bárhol a világon igénybe veheti szolgáltatásainkat. A Verder Csoport világszerte vezető technológiai vállalatként fejlett szivattyúzási technológiát és modern analitikai berendezéseket kínál ügyfelek ezreinek szerte a világon. Olyan létfontosságú eszközöket, amelyek segítik őket a gazdasági, technológiai és környezetvédelmi fejlődésben, napról napra, sokak hasznára.

A professzionális szivattyúzási alkalmazások terén szerzett több mint 60 éves tapasztalata miatt a VERDER Liquids kézenfekvő választás számos iparágban tevékenykedő ügyfelek számára, minden kontinensen. A vállalatot a folyamatok ismerete, a technológiai szakértelme és a piaci tapasztalatai segítik abban, hogy olyan szivattyúzási megoldásokat fejlesszen ki, amelyek a világ legjobbjai közé tartoznak.

Magyarországon 20 éve segíti ügyfeleit a VERDER Hungary Kft. abban, hogy a lehető leghatékonyabb és legjobb szivattyús megoldásokat használják, mellyel elősegítik gyártási folyamatuk hatékonyságát.

Szakértő csapatunk várja megkeresésüket.

Kontaktszemély

Prohászka Zsolt

Szeretnél Te is kiállító lenni? Jelentkezz: